Femeia de serviciu a Primăriei Săcelu, dotată de primar cu o tabletă! Abonamentul la gadget, plătit din bani publici


Primăria Săcelu plătește lunar abonamente la telefonia mobilă și internet pe mobil în valoare de 7000 de lei. O spun consilieri locali care au cerut în scris, recent, autorităților locale explicații pentru felul în care se cheltuie banul public, după ce au văzut că și femeia de serviciu din primărie a fost cadorisită cu o tabletă, în timp ce primarul Jurebie și secretarul instituției, Mariana Beregan, s-au dotat cu telefoane de ultimă generație, primite pe abonamentul încheiat de primărie.

Pe un abonament la o companie de tefonie mobilă, la care se plătește 7000 de lei din banii publici ai localității, primarul, secretarul și câțiva funcționari publici apropiați edilului PSD, Florin Jurebie, au primit gratuit câteva gadgeturi. Unii au primit tablete, alții telefoane mobile, cele mai scumpe și performante fiind rezervate de primar și de secretarul instituției, Beregan.
Interesant este că salariata primăriei, Dan Mariana Rodica, a fost dotată cu o tabletă, nimeni neștiind ce poate lucra respectiva salariată, deoarece în programul acesteia de opt ore respectiva trebuie să dea cu mătura, mopul și cârpa de praf.
Câțiva aleși locali au cerut explicații primarului și secretarului dar au fost rapid persiflați, cei lor comunicându-le acestora că nu au timp de ,,prostiile lor”. Unul dintre consilieri a cerut însă explicațiile în scris, cei doi fiind obligați să-i răspundă cum și de ce se plătește abonamentul respectiv la telefonie și în ce fel s-au distribuit gadgeturile în instituția publică.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

2 comentarii

  1. La primaria Sacelu,in totalitate bugetul local se cheltuierste pe telefoane ,delegati si salarii platite pentru relaxare la serviciul.

  2. Cum se face ca cel mai performant telefon l-a primit secretara Beregan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.