Femeie de 70 ani, din Motru, TERORIZATĂ de propriul nepot: „Îmi aruncă, noaptea, cu pietre pe casă!”

casa-Domnica-Radulescu-(1)

Domnica Rădulescu, o motreancă în vârstă de 70 de ani, trăieşte de 16 ani o dramă. Femeia spune că, din 2010, de când s-a întors din Bucureşti, copilul fratelui său încearcă prin orice mijloace să o gonească de acasă. 

casa-Domnica-Radulescu-(8)

casa-Domnica-Radulescu-(3)Tanti Domnica a spus că, deşi are titlu de proprietate pentru cele două cămăruţe în care locuieşte, nepotul său, Răducu Constantin, o terorizează să plece din casa lăsată moştenire de către părinţi. Bătrâna a mai precizat că atât nepotul său, cât şi unul din vecini îi aruncă noaptea pietre pe casă pentru a o speria. De asemenea, femeia a mai spus că este mereu jignită de cei doi. Domnica Rădulescu a lucrat aproape 40 de ani la Institutul Agronom din Bucureşti. După ce a fost închis, femeia a fost nevoită să se întoarcă în casa părintească. „Am lucrat la Bucureşti, la Institutul Agronom, la Ferma Băneasa. Am lucrat acolo timp de 37 de ani. Am fost muncitor, ajutor de şef. Am avut 60 de hectare de vie, unde lucram cu studenţii. Ferma a fost lăsată în paragină şi am fost nevoită să mă întorc aici, în casa părintească. Am venit aici în 2010. Când am venit în casa părintească, nepotul meu m-a scos afară din curte, spunând că nu mă cunoaşte, că nu ştie cine sunt şi să mă duc de unde am venit. De atunci încontinuu vor să mă scoată de aici. Eu am titlu de proprietate pe casă. Aruncă pietre pe casă. Nepotul meu nu știu dacă are serviciu, că îl văd tot timpul acasă. Le are cu băutul. A avut o soție care l-a părăsit și l-a lăsat cu doi copii”, a spus femeia.

Este singură pe lume

casa-Domnica-Radulescu-(2)

Femeia nu a fost niciodată căsătorită şi nici nu are copii, iar singurele ei rude încearcă să o scoată cu forța din casa lăsată moștenire de părinții săi. Fratele Domnicăi a murit și el.

A stat în frig pe timp de iarnă

casa-Domnica-Radulescu-(9)

Femeia a mărturisit că, de patru ani de zile, nu a mai făcut focul în casă. “Nu fac foc nici iarna. Am stat fără foc în casă. Nu fac focul pentru că îmi plouă în casă, îmi plouă pe sobă. A căzut tot pământul”, a mai spus femeia. Din cauza umidității, pe pereții casei s-a format și mucegai, iar mirosul este insuportabil.

Cumnata femeii neagă acuzațiile
Margareta---cumnata-Domnicai-Radulescu-(2)

Margareta---cumnata-Domnicai-Radulescu-(1)În aceeași curte mai este o casă, în care locuiește cumnata femeii, Răducu Margareta și fiul său, Răducu Constantin. Margareta neagă acuzele aduse de cumnata sa. „Nu a scos-o nimeni din curte. Casa se dărâmase când ea a fost plecată la Bucureşti, iar bărbatul meu, fratele ei, a reabilitat-o. Am pus şi ţigla de pe casă. Nu a încercat nimeni să o scoată din curte. Nu ştiu de ce zice aşa, că nu are nimeni nimic cu ea. Nu sunt nebună să arunc cu pietre. Păi, eu am pus ţigla şi acum să o dărâm tot eu?”, a spus Margareta Răducu.

Loading...

Citește și

Suspiciune de coronavirus în județul vecin

O femeie de 56 de ani din Deva, județul Hunedoara, care s-a întors din din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.