Fenomene stranii într-un apartament din centrul orașului – Toţi bărbaţii care au locuit acolo s-au sinucis!

bloc

Cu câțiva ani în urmă, povestea apartamentului din zona centrală a municipiului Târgu Jiu care ar fi fost bântuit era foarte cunoscută și foarte des povestită de către cei care locuiau în zonă sau care cunoșteau detalii despre locuința cu pricina. Se povestea la momentul respectiv că sufletul unei persoane decedate într-unul dintre apartamentele din zona centrală ar refuza să părăsească locuința.

Fantasmele despre apartamentul bântuit au mers foarte departe și s-au menținut vii o lungă perioadă de timp. Apartamentul ale cărui ferestre erau mereu deschise a iscat numeroase controverse și a dat naștere unor povești demne de cărțile științifico-fantastice. Se spunea că în locuința respectivă ar fi trăit de-a lungul anilor mai multe familii și că bărbații din familiile respective ar fi ales, rând pe rând, să își pună capăt zilelor, iar fantomele lor ar fi încă prezente în apartament. „Cunosc povestea. Din ce îmi aduc aminte, știu că erau mereu ferestrele deschise la apartamentul respectiv și de aici se spunea că ar fi bântuit și că spiritele nu ar permite nimănui să închidă ferestrele. Auzisem niște povești despre un bărbat sau mai mulți care s-ar fi spânzurat acolo, dar nu cunosc mai multe detalii. Într-adevăr, în urmă cu câțiva ani, povestea era foarte cunoscută și discutată în oraș”, a spus Elena din Târgu Jiu.

Blocul este construit pe locul unui fost cimitir

Printre legendele referitoare la apartamentul bântuit din centrul orașului exista una conform căreia în locul în care a fost construit blocul respectiv ar fi fost în urmă cu câțiva zeci de ani un cimitir și că, în timpul lucrărilor pentru construcția blocului, ar fi murit un muncitor, iar spiritul acestuia ar bântui locul. Niciuna dintre aceste povești nu a fost însă probată vreodată.

loading...
Loading...

Citește și

Vulcanul, primul ZIAR al Gorjului! Numele unui căpitan poet și al unui istoric sunt legate de el

De numele căpitanului poet Emanoil Părăianu se leagă un moment important din istoria Gorjului: acesta …

2 comentarii

  1. Si adevarul este ca apartamentul este al unei doamne care vinde flori si ca sa nu se usuce florile geamul sta deschis :))))))

  2. este apartamentul celor 2 doamne, mama si fiica ce vand flori acolo jos paremi-se OLGA o cheama pe fiica si cum a spus si colegul mai de sus au flori in apartament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: