Fermele din Danemarca angajează 35 de căpșunari

cules-capsuni

Angajatorii danezi caută 35 de români pentru culesul de căpşuni. Gorjenii care au mai lucrat în domeniul agricol și sunt interesați de oferta celor din Danemarca, se pot adresa reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj.

Firma din Danemarca caută în România 35 de lucrători în agricultură. Gorjenii interesați se pot adresa AJOFM Gorj pentru a afla mai multe detalii legate de oferta danezilor. Contractele de muncă sunt pentru o perioadă de șase-șapte săptămâni, iar salariul depinde de cantitatea recoltată. „Vârsta minimă 18 ani, este vorba despre muncă fizică grea. Sunt preferați lucrătorii cu experiență anterioară la culesul căpșunilor, lucrătorii trebuie să fie motivați și flexibili în privința programului. Munca se desfășoară la o fermă ecologică, în aer liber. Culesul căpșunilor începe devreme, la 4-5 dimineața. Sezonul de recoltare a căpșunilor începe aproximativ la începutul lui iunie și se termină în jurul datei de 15 august. Mai multe informații se găsesc pe website-ul www.duborgjordbaer.dk”, anunță AJOFM Gorj. Candidații interesați pot să trimită CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. Preselecția persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecție a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM. Selecția va avea loc la Oradea în luna februarie.

loading...
Loading...

Citește și

Dezvăluire șocantă în cazul crimei din Piața Centrală Târgu-Jiu! Mesajele pe care le-a postat autorul faptei pe rețelele de socializare, înainte de omor

Bărbatul din Târgu-Cărbunești, arestat preventiv de judecătorii de la Tribunalul Gorj, pe 1 ianuarie, după …

Un comentariu

  1. marin alina florentina

    I want to work ,l speak english very good ,l was in germani in danemark to pick strauberryes and if is possible to come with my husband to work.Tel 0768818171

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.