duminică , 15 septembrie 2019 - 17:54

Festivitate de premiere pentru câştigătorii Concursului de Matematică „Lumina Math” 2013

constantin-savoiu

În data de 16 noiembrie, s-a desfăşurat cea de-a XVII-a ediţie a Concursului Naţional de Matematică „Lumina Math”, organizat de Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti, în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Din judeţul Gorj s-au înscris 941 elevi, un număr foarte mare. 233 dintre aceştia au fost elevi de clasa a II-a, 176 elevi – de clasa a III-a, 85 elevi – de clasa a IV-a, 169 elevi – de clasa a V-a, 104 elevi – de clasa a VI-a, 74 elevi – de clasa a VII-a şi 100 de elevi – clasa a VIII-a.

Concursul s-a desfăşurat în centrele de concurs organizate la Şcoala Gimnazială Nr.1 Motru, la Şcoala Gimnazială Novaci, la Şcoala Gimnazială „George Uscătescu” din Târgu Cărbuneşti, la Şcolile Gimnaziale „Constantin Săvoiu”, „Alexandru Ştefulescu” şi „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu şi la Colegiul Naţional „Tudor  Vladimirescu” din Târgu Jiu.
Concursul a fost organizat de către profesori din învăţământul primar şi de matematică şi s-a desfăşurat sub monitorizarea unei delegaţii din partea organizatorilor centrali.

Rezultate remarcabile

Rezultatele concursului au fost remarcabile. Au reuşit să obţină premiul I, respectiv diplome, premii în bani şi tabere în vacanţa de vară 2014 elevii: Amza Andreea, clasa a VII-a, din Motru;  Bălan Tribus Leon Leonard, clasa a VI-a, din Târgu Jiu; Buleauca Darius, clasa a II-a, din Târgu Jiu; Mihu Andrada, clasa a III-a, din Motru; Ochiană Dumitru Alexandru, clasa a IV-a, din Motru; Şendroiu Florin Bogdan, clasa a VIII-a din Târgu Cărbuneşti; Teică Alexandru, clasa a III-a, din Târgu Jiu, şi Tilea Andrei Corneliu, clasa a IV-a, din Târgu Jiu.
Miercuri, 18 decembrie, începând cu orele 11.30, la Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu se va desfăşura  festivitatea de premiere. Sunt aşteptaţi elevii care au obţinut premiul I şi profesorii  lor. Aceştia trebuie să aibă asupra lor documente de identificare; diplomele pentru celelalte premii sau menţiuni vor fi înmânate în fiecare şcoală de către profesorii organizatori, la date şi ore stabilite local.

loading...
Loading...

Citește și

Presiune scăzută la apă în centrul și nordul orașului

APAREGIO GORJ SA anunță faptul că presiunea apei va fi scăzută, astăzi, 13.09.2019, în partea …

Un comentariu

  1. Cu asemenea copii trebuie sa ne mandrim. Nimeni nu scrie despre ei…nici la comantarii …si nu se mediatizeaza mai deloc.
    Ei sunt viitorul nostru…doar daca avem gruja de ei.Cum?? Ce facem pentru ei??
    Hai sa fim alaturi de ei!
    Bravo Gorjdomino!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: