Fetițele familiei Giugelea din Bălești își vor face temele la lumina becului!

lumina-Balesti-2014-(4)

• Vis împlinit de cititorii Gorj Domino înainte de Crăciun!

Singura dorință a familiei Giugelea a fost, atunci când i-am cunoscut, să se branșeze la energia electrică. Luiza și Vasilica, cele două fetițe ale familiei, nu au avut niciodată un televizor acasă sau un bec la care să își facă temele. Ani de zile, și-au făcut temele la lumina lumânării. Săptămâna aceasta, grație unei campanii Gorj Domino și a ajutorului primit de la mulți oameni cu suflet mare și de la CEZ, visul familiei Giugelea a devenit realitate: casa lor a fost branșată la electricitate.

Mulțumiri!
Le mulţumim tuturor celor care au donat bani, alimente, haine și jucării. Fără domniile voastre nu aveam cum să îndeplinim visul familiei Giugelea. Aveți tot respectul nostru! Redacţia Gorj-Domino!

Campania Gorj Domino de ajutorare a familiei Giugelea a ajuns la finalul mult dorit de familie: casa a fost branșată la curentul electric, de săptămâna aceasta, cele două fetițe putând să își facă temele la lumina becului. Chiar dacă fetițele nu au avut niciodată un calculator, telefon de marcă sau haine noi, nu s-au plâns. Marcate de viața pe care au dus-o, Luiza și Vasilica au note bune la școală și își ascultă părinții. Impresionați de povestea celor două copile, mai mulți cititori ai cotidianului Gorj Domino au donat bani, astfel încât a fost posibilă branșarea la electricitate într-un timp foarte scurt. A fost nevoie ca echipa de la CEZ să aducă un stâlp de înaltă tensiune, ceea ce a însemnat costuri mai mari la branșare. În total, branșarea locuinței a costat 1.925 lei, iar lucrarea realizată de electrician a mai costat 600 lei.

 

Bună colaborare cu CEZ
Povestea celor două fetițe care nu avuseseră niciodată electricitate a fost publicată pe 21 noiembrie, iar pe 16 decembrie, locuința familiei Giugelea fusese branșată la rețeaua electrică. Colaborarea cu reprezentanții CEZ România a fost foarte bună. „Grupul CEZ în România și-a asumat rolul de partener de încredere al comunității locale și sprijină dezvoltarea sustenabilă a acesteia. Ne bucurăm că am adus lumina în casa familiei Giugelea, alăturându-ne unui demers nobil în perioada sărbătorilor de iarnă, perioada speranței”, a declarat Angelica Barbu, Manager Comunicare Externă CEZ.

Daruri din Germania

Un grup de gorjeni inimoși stabiliți în Germania au strâns bani și au achiziționat, alături de prieteni nemți, mai multe jucării, haine și dulciuri care le-au fost trimise celor două fetițe ale familiei Giugelea. Şi elevii clasei a 7 ade la Sc gen pompiliu marcea din tg jiu au strans jucarii haine si carti pt cele doua fetite

Bucuria copilelor nu poate fi descrisă.

„Am primit două păpuși din Germania, foarte frumoase. Cred că ne vom juca mereu cu ele, dormim cu ele în pat! Am primit și multe dulciuri”, a spus Luiza. Acestea nu sunt singurele daruri primite de la cititorii Gorj Domino: s-au mai strâns jucării, bani, haine și alimente și grație Oanei Dincă din Târgu-Jiu. De asemenea, un însemnat și nesperat ajutor am primit și din partea unui domn din Satu Mare. „Nu am cuvinte să le mulțumesc persoanelor care m-au ajutat! Era tot ce îmi doream: să avem curent electric. Să nu mai stea fetele mele la lumina lumânării. Tot ce s-a făcut, s-a făcut pentru fetițe. Noi, adulții, poate nu meritam, dar aici a fost vorba despre fetițele mele și vă mulțumesc tuturor”, a spus Ani Giugelea, cu lacrimi în ochi.

loading...
Loading...

Citește și

Sesizări grave făcute de o gorjeancă la adresa unei firme din Târgu Jiu!

O gorjeancă sesizează prin intermediul paginii sale de socializare faptul că o firmă din Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: