Fii Rea, nu uita, salută galeriaaa!

Suntem o specie bolnavă de ceea ce numim, popular, „jigodie”. Stai, nu-mi săriți în cap până nu argumentez ce și cum. Să o luăm faptic. Concret, avem o campioană în tenis, Simona Halep, care – sâmbătă – a câștigat primul ei turneu de Grand Slam. Proaspăta regină a Roland Garros a venit în țară și dorea să prezinte trofeul fanilor, tuturor românilor. În țara ei, să fim înțeleși, da? Care e aceeași cu a noastră, clar? Țineți minte, revenim la asta.

Bun, continuăm: tot sâmbătă a avut un protest democratic împotriva abuzurilor (pfff, nu spun că oamenii au sosit la capitală deși nu aveau habar care-s abuzurile da?!), aprobat de chivuța supremă a orașului lu’ Bucur, ciobanu’ simbol, înainte de a fi organizat. Nu dezvolt, e prea recentă impresia de scârbă, jenă, rușine față de ziua de sâmbătă.

Când a sosit Simona Halep pe Arena Națională, deja spiritele-n oraș erau inflamate,apendicita dădea-n peritonită. Se zvonea că nu i se aprobase o cerere pentru Piața Victoriei, că doar pentru scările Arenei primise aviz etc. Nu știu dacă așa e, că lumea acum tace, dar asta a generat un val de frustrare pe rețelele de socializare, căci s-a văzut – joi, vineri și sâmbătă – cum s-a lucrat la foc automat pentru a fi primiți ca lumea protestatarii „abuzați” de S.P. Ce e aia?! Cum, nu ați auzit de Statul Paralel? E inamicul abuzaților. Da, în special al celor cu probleme penale… Mulți bani, multe combinații. Evident, în contrapondere, există sute de mii de naivi (sunt drăguț azi, nu scriu altele, da?)

Ei bine, o părticică din Statu’ ăsta Paralel, sub directa coordonare a reptilienilor (care i-au trimis cașcaval lu’ nea Geo Soros pentru treaba asta), a sosit, din scurt, pe Arenă. Organizați mai ceva ca grupurile albe, imaculate de sâmbătă. Aveau, pe lângă degete să fluiere, și mulți copii cu ei. Așa au reușit să păcălească vigilența chivuței, care a sosit ca proasta la bal pe stadion, crezând că-i ziua ei și lumea o va pupa, urându-i „LMA” și altele. L-a primit, în schimb, pe Ștefăniță.Varianta prescurtată.

Spunea un amic (pe Facebook) că e greu să lucrezi cu masele, e dificilă psihologia mulțimilor. Da, așa e. Chivuța dă Dâmbovița, deși dimineața – când pleacă de acasă – are impresia că-i ditamai politicianu’, nu este altceva decât expresia mediocrității. E incapabilă să anticipeze, să citească pericolul etc. Putea, presupunem, să intuiască ineficiența prezenței ei, în orice formă, alături de Simona Halep. Evident, tentația de a-și asocia numele și imaginea cu marea campioană a fost prea mare. Vorba aia: dacă ieri 130.000 m-au pupat, ce-or să-mi facă 15.000-20.000? Ete că socoteala de acasă (pfff, iar am insinuat ceva vulgar, așa-i?) nu se pupă-n bot cu realitatea frustrantă din târg.

Deși nu aveau fețe de brute, reprezentanții Statului Paralel prezenți pe Arenă au început să huiduie când Găbița „Fii Rea” a urcat pe scenă să-i înmâneze cheia orașului (sigur ar deschide cheița asta și mințile multora de la mitingul abuzaților de sâmbătă, că prea păreau să aibă nevoie) și alte pupincurisme ieftine. Doar, doar s-o vadă lumea și pe ea, preasfânta ocrotitoare dă București. E pă zonă chivuța, mă-nțelegi?! E tarlaua ei, e jupână! Atenție: urmăriți filmarea întreagă: „necivilizații” au aplaudat-o mereu, de-a lungul evenimentului, pe Simona Halep. I-au cântat numele, mulțumindu-i pentru performanță! Singura pauză de la aplaudat/cântat? Momentul scurt când Fii Rea și-a făcut numărul ieftin pe scenă. După ce chivuța a realizat că e musai să dispară, lumea a continuat să-i mulțumească Simonei.

Înțelegi, mirobolanto, că nu a fost nimic aiurea pe stadion? Bine, o divă nu poate accepta că lumea n-o halește, că e un politician sub nivelul mării.

Am lăsat la urmă exprimarea de rahat a lu’ tanti primărița, „Bine-ai venit în țara noastră, Simona!”. Să moară ce-ai tu pe casă, divo care ești?! O ființă care a lucrat în televiziune niște ani trebuie să fie atentă cum își alege cuvintele. La prima vedere, nu e nimic nelalocul lui, dar… când Dragnea și alții cu probleme penale ori de imagine au grăit, sâmbătă, că așa și pe dincolo, marcând diferențe clare între „lumea lor” și „lumea noastră”, ce să mai zică mulțimea când Fii Rea spune lucruri de cacao cu lapte? Și io aș sări de dos în sus. Mai mult, i-aș ura chivuței ca la galerie. De n-o spală Dâmbovița până la meciul următor!

Fără îndoială, dacă mai stătea și nu-și lua tălpășița cu coada-ntre picioare (pfff, iar cu vulgarități!), chivuța spărgea recordurile de gangbang la nivel mental. Saloane frigorifice o așteptau… Un stadion, frate? Nu contenește să mă surprindă Găbița, cea mai Fii Rea din familia ei.

loading...
Loading...

Citește și

Tg-Jiul, ucis! Autor necunoscut?!

Când zonele/spațiile din proximitatea unui oraș sunt pline de diverși investitori, e semn că orașul …

Un comentariu

  1. Mi-e lehamite de TICALOSI,de copiile palide ale neonazistilor si stalinistilor,de securisti jegosi tradatori de neam si tara,de aurolaci care nu aveau absolvit inainte de ’89,nici macar un liceu,dar acum sunt „doctori,multimasteranzi,profesori universitari,etc.),de impotenti politci manati doar de ura,nesimntire,care indiferent de situatie stiu doar sa injure,speculand bunul simnt a celorlalti,carora le e rusine sa le raspunda pe limba lor,adica,”Ba pea ma-ti,bai loaza”,etc. . Mi-e lehamite de talibani,de tortionari,de teroristi de stat,de jurnalisti si de toti cei aflati”sub acoperire”,de turnatori,de impostori,de jigodii care singuri nu pot realiza nimic in viata,decat lingand niste „cocosati si gusati” de regula semianalfabeti,stiu ei unde,etc. Mi-e lehamite si de Dragnea,care putea sa termine cu toata aceasta pelagra,imediat dupa alegeri,dar sub masca pacifismului,cred ca a mers si merge la doua sau mai multe capete!Cat de prost poti fi desi sti bine ce se intampla sa maresti prmanent bugetele unor „raufacatori” ?Din 2016,am auzit „pana la capat” dar se plange ca e din ce in ce mai rau! Cat despre cel care injura birjareste o femeie,care va spun cu siguranta ca si la urmatoarele alegeri locale,castiga Bucurestiul cu vre 80%…,sa auzim de bine…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.