Fiica unei cunoscute NOTĂRIȚE din Târgu Jiu s-a CĂSĂTORIT cu un MODEL INTERNAȚIONAL! Foto de la NUNTĂ!


Fiica unei cunoscute notărițe din Târgu Jiu s-a căsătorit religios în acest week-end cu un tânăr din București, de profesie model. Fiica acesteia, pe nume Ramona Victoria, este absolventă a Facultății de Drept din cardul Universității din București și are aceeași profesie ca și mama sa. Soțul Ramonei se numește Constantin Claudiu Mihai și este model internațional, tânărul a prezentat pentru case celebre de modă și a apărut într-o reclamă a unei mărci de carduri bancare.
Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit la Târgu Jiu, iar petrecerea de după cununia religioasă a avut loc la restaurantul de pe Insulița Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Solistă de la Doina Gorjului, 20 de ani de carieră! Biletele la spectacol s-au epuizat într-un timp RECORD!

Mai este aproximativ o lună și jumătate până va avea loc spectacolul aniversar al artistei …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.