Fiica unor cunoscuți cântăreți din Târgu Jiu s-a transferat la un PRESTIGIOS liceu din Capitală!


Mama interpretă de muzică populară, tatăl un cunoscut instrumentist angajat al Ansamblului Profesionist Doina Gorjului din Târgu Jiu. Cum părinții Monalisa și Sinel Bărănescu din Târgu Jiu, căci despre ei este vorba, lucrează în domeniul muzical, era și normal ca și fata lor să urmeze aceeași carieră, doar că aceasta nu a ales folclorul, ci opera. Sandra Eliza Bărănescu studia canto clasic în cadrul Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, însă a ales ca ultimul an din liceu să îl studieze la Colegiul Național ”George Enescu” din București. Frumoasa blondă a câștigat până acum zeci de diplome și premii, ultimul câștigat fiind premiul I la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice Muzicale, competiție care s-a desfășurat la Craiova în urmă cu ceva vreme.

loading...
Loading...

Citește și

Ei sunt MISS și MISTER Târgu Jiu 2019! Au câștigat MARELE titlu în concursul Balul Liceelor organizat în Piața Prefecturii, ASEARĂ! Galerie FOTO

În seara de 23 mai a avut loc mult așteptatul concurs dintre cele 13 licee …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.