sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 4:16

Fiii doctoriței Vodislav au cerut înapoi miliardele confiscate de procurori

vodislav-dana-Tribunal-(4)-mk

La termenul de ieri al procesului în care mai mulți medici din Târgu-Jiu sunt judecați pentru trafic de influență și luare de mită, cei doi fii ai doctoriței Dana Vodislav au cerut, prin intermediul avocatului mamei lor, înapoierea unor mari sume de bani pe care anchetatorii le-au confiscat în primăvara lui 2013. Atunci, în urma perchezițiilor de la Cristian Vodislav (32 ani) a fost confiscată suma de 4.840 euro. El și fratele său au revendicat sute de mii de lei, despre care au spus că nu erau bani câștigați de medicul Vodislav.

Cristi-Vodislav-dus-la-audieri
Procesul în care sunt judecați medicii Dana Vodislav, Rodica Lehner, Elena Băltărețu, Vasile Silian, acuzați de trafic de influență, luare de mită, fals intelectual și abuz în serviciu, va dura foarte mult, căci judecătorul este nevoit să audieze peste 130 de martori. La fiecare termen al procesului sunt citați câte zece martori. Ieri, Cristian și Bogdan Vodislav, cei doi fii ai medicului Dana Vodislav au revendicat mari sume de bani, confiscate de anchetatori la perchezițiile din primăvara lui 2013. Potrivit avocatului Ion Panaitescu, asupra lui Cristian Vodislav a fost găsită suma de 4.840 de euro, bani pe care tânărul îi vrea înapoi, căci nu sunt câștigați de mama sa, ci de el. De asemenea, el și fratele său au mai solicitat restituirea sumei de peste 188 mii lei, confiscate de la societatea Multinet, 497.547 lei de la societatea OptiFarm și suma de 9.850 lei găsită tot asupra lui Cristian Vodislav. Magistratul a respins cererea băieților Vodislav: „Soluția pe scurt: (…) Respinge cererea formulată de petenţii Vodislav Bogdan şi Vodislav Cristian prin avocat Panaitescu Ion. (…) Pronunţată în şedinţa publică din 10 Martie 2015 orele 13,30 la Tribunalul Gorj”, scrie pe site-ul instanței de judecată.

Nu a scăpat de arestul la domiciliu

De asemenea, inculpații nu au scăpat de măsurile preventive instituite de magistrați în acest dosar. „(…) menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu cu privire la inculpata Vodislav Dana-Maria. În baza art. 362 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 208 alin. 5 C.pr.pen. menţine măsura preventivă a controlului judiciar cu privire la inculpaţii Băltăreţu -Dinică Elena, Băltăreţu-Dinică Virgil-Vasile zis Adi, Lehner Rodica şi Răcman Elena-Liliana.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Un comentariu

  1. LA PUSCARIE SI NICI UN BAN INAPOI!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.