Filip așteaptă ca APAREGIO să facă INVESTIȚII de MILIOANE DE EURO la Rovinari


Edilul speră ca, în primăvară, operatorul de apă și canal să demareze lucrări de modernizare a rețelei și a stațiilor de tratare și pompare a apei.

O avarie la rețeaua de alimentare cu apă a orașului Rovinari a lăsat, joi, timp de aproximativ două ore, 3-4 blocuri fără apă. Potrivit lui Robert Filip, reprezentanții Aparegio au rezolvat rapid problema la primele ore ale dimineții. Edilul speră ca operatorul de apă și canal să acceseze în acest an fonduri europene pentru modernizarea rețelei de alimentare cu apă. Filip crede că dacă lucrurile vor merge bine în primăvară, ar putea începe noi lucrările de investiții și la stațiile de pompare și tratare a apei din Rovinari. Primarul este mulțumit, acum, de serviciile Aparegio după ce, în această vară, a ajuns la o înțelegere cu directorul Traian Pătrășcoiu ca orașul Rovinari să fie alimentat cu apă din sursa Izvarna și nu din puțurile locale. Edilul amenințase anterior operatorul cu rezilierea contractului nemulțumit după ce fusese anunțat că va trebui să plătească apa de ploaie epurată. „A fost o avarie(nr. joi) în zona T-urilor. Apa a fost oprită circa 2 ore la 3-4 blocuri. Cei de la Aparegio au rezolvat problema. Avariile sunt frecvente în tot judeţul şi toată ţara. Operatorul regional de apă şi canal are prinse 7 milioane de euro fonduri europene pentru investiţii de mondenizare a staţiilor de pompare, de tratate şi a reţelei de alimentare. În plus, în proiect este prinsă şi dotarea cu o vidanjă. Ăsta a fost principalul motiv pentru care am aderat la ADIA. Am înțeles că, în primăvară, vor accesa fondurile europene, vor face licitaţiile şi vor începe investiţiile. Acum, sunt mulţumit de serviciile Aparegio. De când am sigilat puţurile oraşul Rovinari primeşte apă de Izvarna şi la robinete nu mai curge maronie, nu mai sunt probleme ”, a conchis Robert Filip.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.