sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 7:09

Filip Jr. și iubita, sejur în Dubai

Robert Filip, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, se bucură în această perioadă de câteva zile pe plajele însorite ale Dubaiului, departe de temperaturile scăzute și ploile din România. Împreună cu iubita sa, Ana Maria și doi prieteni, acesta a plecat într-un sejur în Dubai.

Robert Filip a lăsat deoparte stresul și problemele de la serviciu și a plecat pentru câteva zile în Dubai, alături de iubita sa și de un alt cuplu. Cei patru s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai, Zabeel Saray Dubai-Jumeirah Palm Island, un hotel de cinci stele, unde beneficiază de servicii exclusiviste. Potrivit unor surse din anturajul vicepreședintelui CJ, sejurul ar fi fost un cadou din partea acestuia pentru iubita sa, care și-a aniversat ziua de naștere pe data de 19 noiembrie. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și se înțeleg de minune, având foarte multe pasiuni în comun, printre care și vânătoarea.
În aceste zile, cei patru se bucură de un sejur de vis din care nu lipsește safari-ul cu plimbările cu cămila, cinele în taberele de beduini sau spectacolele dervish-ilor.

E cel mai tânăr vicepreședinte al CJ Gorj

Robert Filip a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj în urmă cu câteva luni, ocupând locul lăsat liber de fostul vicepreședinte, Mădălina Ciolocoi. Robert Filip este cel mai tânăr vicepreședinte al CJ pe care l-a avut Gorjul până acum, acesta având doar 28 de ani. Totodată, Filip Jr. este și unul dintre cei mai avuți aleși locali, având o avere de invidiat. Acesta deține o colecție de ceasuri de lux, câteva terenuri, hectare de pădure, pășuni, fânețe şi apartamente, dovadă a faptului că tânărul vice este un bun afacerist și a știut cum să își investească veniturile.

loading...
Loading...

Citește și

Soția unui cunoscut târgujian a strâns o sumă FABULOASĂ la un singur concert caritabil!

Soția cunoscutului târgujian a strâns o sumă fabuloasă în urma concertului caritabil pe cre l-a …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: