Firele anchetei în cazul crimelor de la Caracal duc și în Gorj! Cui a aparținut telefonul de pe care a fost sunat tatăl Alexandrei!


Rudele Luizei și Alexandrei sunt convinse că Gheorghe Dincă a avut cel puțin un complice. Familiile celor două tinere dispărute ar fi fost sunate de cel puțin două persoane, după dispariția acestora. Tatăl Alexandrei a primit un telefon anonim, chiar și după arestarea lui Gheorghe Dincă, iar din investigațiile făcute pe cont propriu de membrii familiei rezultă că numărul de pe care a fost efectuat apelul i-ar fi aparținut unei persoane din Turceni.
Sunt indicii pe care, până acum, procurorii nu le-au luat în considerare, acuză rudele celor două fete, potrivit observator.tv.

Familiile Luizei și Alexandrei nu cred că Gheorghe Dincă a acționat de unul singur, iar varianta unei rețele de trafic de persoane prinde tot mai mult contur. După dispariția Luizei, fata de 19 ani, în luna aprilie a acestui an, bunicul acesteia spune că a fost sunat de două ori. ”Două apeluri, pe data de 15, la ora 8,30, dimineața, în care m-a întrebat dacă sunt bunicul Mihaelei. Noi nu eram obișnuiți să-i spunem așa. L-am întrebat ”Cine sunteți? Ce doriți? …E vorba despre Luiza. La insistențele unei bune prietene, nu mai vrea să vină acasă” Prima voce era o voce mai tânără, până în 30 de ani. A doua voce a fost mai învârstă, ca a mea, 50-60 de ani, cu aproximație”, a declarat bunicul Luizei, reporterilor Antena1.
În data de 25 iulie, când fata de 15 ani a fost ucisă, tatăl ei a primit un telefon prin care era anunțat că fiica lui este bine. În aceeași zi a mai fost sunat încă de zece ori, cu număr necunoscut, iar când a răspuns, nu vorbea nimeni.
Un mare semn de întrebare ridică telefonul primit a doua zi, când Gheorghe Dincă, principalul suspect, era deja în custodia poliției.
”Nu au făcut verificările cu privire la acel telefon din ziua de vineri nici până astăzi. Ce fel de anchetă e asta dacă tu nu-mi spui nimic despre o pistă atât de importantă, un posibil complice care putea să plece în 15 zile și să ajungă în Madagascar”, a afirmat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, la A1.
Familia a făcut propriile verificări și a aflat că numărul respectiv a aparținut unei persoane din Turceni, județul Gorj, însă anchetatorii nu s-au interesat de această pistă.

loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.