Firma de casă a Primăriei Padeș, plătită cu 40.000 de lei pentru un schimb de prize și dulii


• S-a terminat școala, a început scandalul!

Elevii din Padeș au intrat în vacanță, nu și politicienii, însă, care lansează acum acuzații în spațiul public cum că școlile din comună ar fi vraiște, deoarece interesele autorităților locale ar fi în favoarea firmelor de casă, nu a populației școlare din localitate. Fostul viceprimar de Padeș, Cristian Elena, a făcut astfel de acuzații, indicând că SC VOLTREG ELECTROSERVICE SRL cu sediul în Sohodol-Tismana, firmă ce are în grijă, printre altele, și iluminatul public al localității, doar pentru un schimbat de prize, dulii, întrerupătoare, ar fi încasat de la Primăria Padeș în jur de 40 de mii de lei.

Consilierul local din Padeș, Cristian Elena, fost viceprimar, a început un război public cu autoritățile locale din comună, pe marginea investițiilor deplorabile făcute în rețeaua școlară doar cu firme de casă. Fostul viceprimar își susține spusele cu niște sesizări scrise pe care, în timpul mandatului său, le-a adresat primarului localității Padeș, dar nu ar fi fost luate în considerare de către acesta. ,,Școala a devenit un tărâm al afacerilor, sens în care aceștia chiar cred că le este permis orice, cum ar fi: S.C. VOLTREG ELECTROSERVICE SRL cu sediul în Sohodol-Tismana, firmă ce are printre altele și iluminat public, firmă de casă a acestor iresponsabili, doar pe schimbat de prize, dulii, întrerupătoare și alte șmecherii, din informațiile pe care le am, ar fi încasat de la Primăria Padeș, undeva în jur de 400 milioane lei vechi (40 mii lei), ceea ce nu mi se pare normal pentru că problema putea fi rezolvată mai eficient altfel; materialul fotografic alăturat, evidențiază clar nivelul de abordare al unor lucrări în infrastructura școlară, unde licitațiile privind execuția, dar și proiectarea sunt trucuri curate, fapt pentru care aceste firme de casă nu pot fi trase la răspundere, doar ei negociază între ei, mai pune, mai lasă…o țigăneală curată, ceea ce face ca banul public să fie risipit iar lucrările de mântuială”, a transmis Cristian Elena.

Lipsă, pauză

Acesta pomenește în sesizarea scrisă și de firma Gyadecusiv Cons SRL, care s-a ocupat de reabilitarea școlii din Motru Sec, Padeș, dar care nu a prins în lucrări, potrivit reclamantului, și o serie de investiții necesare pentru această școală.
Vorbele fostului vice nu sunt contestate de autorități, dimpotrivă, pe rețeaua de socializare apar chiar comentarii favorabile dezvăluirilor făcute de actualul consilier local.

loading...
Loading...

Citește și

S-a strigat DARUL la nunta din Albeni! Ce locație de nuntă au ales mirii după audierile de la poliție

În urma anchetei derulate de poliție și a dosarului penal întocmit pe numele primarului Ionuț …

Un comentariu

  1. Voltreg este firma unui prostovan de electrician de la RENEL un anume Ion Gavrilescu din Sohodol care intre timp a facut prin carciumi o facultate , a devenit inginer pe la CEZ Rovinari si are contracte fantoma din astea pe la mai multe primarii . Executa diverse lucrari fictive cu materiale sustrase de pe la CEZ si CEO introduse in circuit cu facturi false pe la primarii cu angajati la negru si imparte banii cu primarii respectivi . A dat tepe la cel putin 10 primarii insa daca imparte banii cu primarii nu pateste nimic. Ar trebui ca DIICOT ul sa faca verificari pe la toate primariile si ar putea aresta o banda organizata ce a furat miliarde din bani publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.