Fiscul a scos la licitaţie mașini de lux confiscate. Vezi cât costă un Porsche Cayenne

Dacă vă bate gândul să cumpăraţi o maşină la mâna a doua, căutaţi şi pe site-ul ANAF. Fiscul a scos la licitaţie un adevărat parc auto, format din maşini confiscate de la datornicii din toată ţara.

Preţurile de pornire pot fi şi de câteva sute de euro.

Autoturismele scoase la licitaţie şi postate pe site-ul Fiscului sunt maşini confiscate de la datornici. O bună parte valorau cu câţiva ani în urma zeci de mii de euro. Acum, pentru un bolid nemţesc fabricat în 2003, cu un motor puternic de peste 3000 de cm cubi, Fiscul cere un preţ de pornire de 4.600 de euro. Şi dacă tot vorbim de maşini germane, găsim şi altă marcă din 2006, cu motor diesel la un preţ de aproximativ 3.300 de euro.

Vedeta este o maşină din 1995, a 3-a oară scoasă la licitaţie, iar preţul de pornire este de doar 110 euro.

Anca Șandru, Administraţia Județeană a Finanțelor Publice Sibiu: “Pentru participarea la lictație, ofertanţii depun cu cel puţin o zi înainte de data licitației următoarele documente: oferta de cumpărare în loc închis, dovada plății taxei de participare reprezentând 10% din preţul de pornire al lictatiei, actul de identitate/ certificat de înregistrare ORC, declaraţia pe propria răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoana interpusă cu debitorul.”

Cei care vor să profite de ofertă trebuie să acceseze secţiunea anunţuri, disponibilă pe siteul Anaf. Apoi vor putea vedea listele cu bunurile sechestrate valorificate prin licitaţie, pentru fiecare judeţ în parte.

În cazul în care o maşină ajunge la cea de-a doua licitație, preţul scade cu 25 de procente, iar în cazul în care un autoturism nu este vândut nici aşa, se organizează o nouă licitaţie, iar a treia oară preţul se reduce cu 50%.

sursa: stirileprotv.ro

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident în fața Hotelului Anna

In urma cu puțin timp un autovehicul marca BMW a intrat in stâlpul de curent …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: