Fiul dirijorului Aurel Blondea s-a căsătorit

Weekendul trecut a fost unul special pentru familia unuia dintre cei doi dirijori ai Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu. Este vorba despre maestrul Aurel Blondea. Fiul acestuia, Ionuț, și-a unit destinul cu cel al alesei inimii sale, Alexandra.

Fiul lui Aurel Blondea s-a căsătorit, weekendul trecut, cu Alexandra, o tânără interpretă de muzică populară din Novaci. Cei doi au o relație care durează de mai mulți ani și au hotărât că este momentul să facă pasul cel mare. Ambii au absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, instituția de învățământ fiind probabil și  locul în care s-au întâlnit pentru prima dată. Fericitul eveniment a fost sărbătorit la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Târgu Jiu și a reunit foarte mulți dintre artiștii cunoscuți ai Gorjului (și nu numai), cei mai mulți dintre aceștia fiind colegii socrului mare la Ansamblul ,,Doina Gorjului”.

Silvana Rîciu, nașă

Cea care a devenit unul dintre părinții spirituali ai tinerilor căsătoriți este o cunoscuta moderatoare tv și interpretă de muzică populară Silvana Rîciu. În ultimii ani, aceasta a fost tot mai des prezentă la evenimente care s-au desfășurat la Târgu Jiu, în care a fost implicat și Ansamblul ,,Doina Gorjului”, ocazii cu care între aceasta și membrii ansamblului, printre care și Aurel Blondea și familia acestuia, s-au legat prietenii foarte apropiate. Astfel, Silvana și soțul său au devenit părinții spirituali ai fiului dirijorului, Ionuț.

Nașa a prins buchetul

Așa cum cere tradiția, la un moment dat, mireasa a aruncat buchetul. Spre surprinderea celor prezenți, cea care l-a prins nu a fost vreo domnișoară dornică să se căsătorească, ci chiar nașa. Chiar dacă este căsătorită și are și doi copii, aceasta li s-a alăturat fetelor care s-au aliniat în spatele miresei pentru a prinde buchetul și chiar a fost norocoasă. Potrivit tradiției, cea care prinde buchetul este următoarea care va păși către altar.

Loading...

Citește și

În ce ipostază a fost pus iubitul din Târgu Jiu al SEXY-ASISTENTEI de la Antenă de Valentine’s Day!

La aproape un an de când a devenit o femeie liberă, sexy-asistenta de la ”Neatza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.