Fiul liderului sindical Marciuc scapă azi de arestul la domiciliu!


Tribunalul Timiș a decis luni să admită solicitarea fiului lui Adrian Marciuc, liderul Federației Univers din CE Oltenia, de a scăpa pentru două zile de arestul la domiciliu, asta pentru a ajunge la dentist. Mai exact, joi și vineri, Marciuc Robert Cristian, inculpat într-un dosar de trafic și consum de droguri instrumentat de DIICOT Serviciul Teritorial Timișoara, poate pleca de la domiciliu pentru a i se face tratament stomatologic.

„În temeiul art. 221 alin. 6 C. proc. pen., admite cererea inculpatului MARCIUC ROBERT CRISTIAN, aflat în stare de arest la domiciliu de părăsire a domiciliului în vederea deplasării la Cabinet Stomatologic astfel: – joi 26.07.2018, ora 09.30 şi vineri 27.07.2018 ora 09.30, pentru efectuarea tratamentului stomatologic. Permisiunea părăsirii domiciliului de către inculpatul vizează exclusiv prezentarea sa la locul indicat, în conformitate cu traseul stabilit de organul însărcinat cu supravegherea, cu menţiunea că nu are voie să se abată de la acest traseu’’, a stabilit instanța timișoreană.

loading...
Loading...

Citește și

Utilajul minier, transportat de la carierele Lupoaia la Roșiuța, a lăsat 100 de gospodării fără apă! Conducta de apă a satului, ruptă în urma operațiunii

Cetățenii satului Roșiuța, de lângă Motru, au semnalat la finalul săptămânii trecută, că ampla procedură …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: