Fiul lui Cornelius Gârjoabă strânge semnături pentru Elena Udrea

garjoaba-junior-Udrea

Gabriel Gârjoabă, fiul mult mai cunoscutului Cornelius Gârjoabă, va strânge semnături pentru susținerea Elenei Udrea. Aceasta are nevoie de aceste semnături (membrii celorlalte filiale județene ale PMP strâng în această perioadă aceste semnături – n.red.) pentru a candida la președinția României. Gârjoabă junior face parte din PMP Gorj și este un fan declarat al președintelui Traian Băsescu și al Elenei Udrea.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

3 comentarii

  1. Oligofren imputit ca si tac’su. Nu stie ca la inceputul unei propozitii ca si dupa semnul de punctuatie .(punct) se incepe cu litera mare? Poate i se ALTURA (corect ALATURA, nu cum a scris copilu’ lu’ tata) si jegosii lui de prieteni de la comentarii sa faca o meditatie la Limba Romana.

  2. ASTA A FACUT PROSTAVANUL DE GARJOABA CU TOATA FAMILIA DE CIND LUCREAZA EI IN ACEST SISTEM DOAR DE SENMNATURI S-AU OCUPAT .SUNT ATIT DE PROSTI CU TOTII CA NU STIU NICI MACAR SA SCRIE SI IAU BANI CU CACIULA.TREBUIE DATI AFARA TOTI.

  3. Ați auzit de acțiunea „print screen”? Așa este făcută fotografia de la articol. Așa că, dle. „eu”, nu mai comenta. Juniorul a corectat textul după ce redactorul a făcut print-screen-ul. 🙂

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.