sâmbătă , 17 noiembrie 2018 - 8:38

Fiul unui cunoscut ȘEF din CEO s-a CĂSĂTORIT! SUTE de invitați prezenți! Vezi ce rochie SUPERBĂ a purtat MIREASA și cine le-a cântat la nuntă! Galerie FOTO și VIDEO


Fostul șef al Serviciului de Investiții EC Roșia, actualul șef serviciu al UM Tismana, Ion Cocolea, a fost în weekendul ce tocmai a trecut socru mare. Fiul acestuia, Dragoș, s-a căsătorit religios, sâmbătă 13 octombrie, după ce în luna iulie a acestui an a spus „ Da” în fața ofițerului de stare civilă alături de aleasa inimii sale, Mirela, originară din Tulcea. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Târgu Jiu, iar petrecerea de după s-a desfășurat la restaurantul Anna de pe Insuliță. „Evenimentul a fost deosebit și datorită artiștilor care au muncit punând suflet. Mulțumiri” a scris fostul șef al Serviciului de Investiții EC Roșia, Ion Cocolea pe pagina sa de Facebook. La petrecere au participat sute de invitați, iar îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican a avut grijă ca atmosfera să fie una deosebită.

loading...
Loading...

Citește și

Adolescenta din Târgu Jiu care a CUCERIT Brașovul! VIDEO

Are doar 13 ani este din Târgu Jiu, iar vocea sa minunată i-a adus acasă …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.