Florescu, CLARIFICĂRI legate de SUSŢINEREA PSD Târgu-Jiu pentru CANDIDATURA la primărie


Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne susţine că a purtat o primă discuție cu viceprimarii Aurel Popescu și Adrian Tudor, dar și cu alți membri din conducerea PSD Târgu-Jiu privind alegerile locale din 2020.

Fostul prefect de Gorj a reacţionat după ce, în ultima perioadă, au început să circule informaţii potrivit cărora organizația municipală nu agreează candidatura sa la Primăria Târgu-Jiu. Nemulţumirile în cadrul PSD Târgu-Jiu ar fi legate de faptul că liderii acestei organizații nu au fost consultați de cei de la județ, privind candidatura lui Ciprian Florescu. Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne spune că a avut deja o primă discuţie cu cei doi viceprimari ai Târgu-Jiului, Aurel Popescu şi Adrian Tudor, lideri ai organizaţiei municipale. Florescu zice că, în maximum două săptămâni, va fi făcut anunțul oficial privind candidatul la primărie. Ciprian Florescu afirmă că, în maximum două săptămâni, va fi anunţat oficial candidatul la Primăria Târgu-Jiu. “Am avut o primă discuție cu viceprimarii Târgu-Jiului, Aurel Popescu și Adrian Tudor. Cred că se poate trece peste orgolii și construi o echipă solidă, care să atace Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Informaţii cum că organizaţia municipală nu ar agrea candidatura mea, cred că sunt lansate cu scopul de a rupe colaborarea dintre noi. Am discutat și cu alți membri din conducerea PSD Târgu-Jiu și am simțit deschidere aproape totală. În maximum două săptămâni, incertitudinile se vor spulbera, lucrurile vor intra pe un făgaș normal la PSD Gorj și va exista o coagulare a tuturor membrilor organizației în jurul candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Nu am cerut susţinerea celor doi viceprimari. Am susţinut ideea formării unei echipe solide, care să poată câştiga Primăria Târgu-Jiu şi majoritatea în consiliul local”, a conchis Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: