„Flori pentru suflet”, la Târgu-Jiu!


În perioada 27 septembrie – 7 octombrie, angajații Grupului CEZ în Romania au oferit 700 de flori, mesaje și o mulțime de zâmbete seniorilor care au vizitat Centrele de Relații cu Clienții din Pitești, Alexandria, Craiova, Slatina, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin și Ramnicu Vâlcea.

Asociatia Niciodată Singur – Prietenii Varstnicilor și Fundația Principesa Margareta a României, cu sprijinul Grupului CEZ în România și al celor 60 de ONG-uri, agenți economici, instituții publice sau de învățământ din întreaga țară au transmis mesajul unei bătrâneți demne pentru vârstnicii din România. Cea de-a șaptea ediție a campaniei „Flori pentru Suflet” a fost primită cu emoție, apreciere și prietenie de 700 de seniori care au trecut pragul Centrelor de Relații cu Clienții CEZ.
La nivel mondial, campania „Flori pentru Suflet” a fost derulată de către Federația Internațională „lespetitsfrères des Pauvres” în țări precum: Franța, Spania, Ungaria, Elveția, Germania, Polonia, Mexic, Canada sau Statele Unite ale Americii. Mesajul comun al tuturor statelor implicate a fost acela de a intari relatiile dintre generatii, pentru a oferi batraneti frumoase si lipsite de griji, prin mobilizarea de voluntari in sprijinul varstnicilor.
Începand cu anul 2015, Grupul CEZ in Romania se implică necondiționat în acțiuni al căror scop este îmbunătățirea condițiilor de viață ale vârstnicilor care prezintă risc de izolare socială, singurătate și săracie.

loading...
Loading...

Citește și

Număr de URGENȚĂ pentru probleme legate de salubrizare

Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj pune la dispoziția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.