„Floricica Dansatoarea” o comite din nou! Pesedistul Pupăzan s-a rebrenduit și o arde pe muzică ușoară de-i sar gumarii din picioare!


Marius Daniel Pupăzan, opțiunea burlescă a PSD pentru Primăria Cîlnic, nu contenește în a se face de tot păcatul (cu ”c”) la toate sindrofiile. Ultima reprezentație a vicelui social-democrat le va înfuria pe toate Isaurele din rudăria Cîlnicului, din cauză că acesta a dat manelele pe muzica modernă și dansează de-i sar gumarii de outlet din picioare.

Aspirant la funcția de primar al comunei Cîlnic, la alegerile de peste șapte luni, Marius Daniel Pupăzan, vicepreședinte al organizației locale a PSD, nu conștientizează ridicolul situației și își etalează, de fiecare dată când se ivește ocazia, calitățile sale de dansator.
Toate imaginile cu Pupăzan în astfel de ipostaze sunt pe cât de caraghioase încât pesediștii ar trebui să-i solicite documente suplimentare privind starea de sănătate la dosarul de candidat.
Cele mai noi imagini apărute cu Pupăzan relevă faptul că acesta nu e doar un cocalar manelist, ci o arde și pe muzică ușoară, cu aceleași mișcări de bufon.
Reprezentațiile de un comic excesiv ale lui Pupăzan sunt sigur apreciate de ”braziliencele” din Cîlnic, surori de sânge cu ”Floricica Dansatoarea”.
Pretendentul la fotoliul de primar al comunei a mai fost, relativ recent, protagonistul unor scene caraghioase prezentate de gorj-domino.ro AICI

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

2 comentarii

  1. Piranda de Calnic

    Efectul woodoo de la spritz :)))
    Se antrena pentru pusul graului pe drum, prinsul fluturilor si plantatul florilor pe casa. Vin berzele si au nevoie de cuibar.

  2. Mascariciul satului. Ne face comuna de ras.
    Cine l-or fi adus pe aici ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.