Fonduri europene pentru fermierii gorjeni


Fermierii gorjeni care vor să obțină fonduri europene pentru procesarea fructelor sau pentru dezvoltarea fermelor mici trebuie să își pregătească documentația. Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale pregătește deschiderea ultimei sesiuni de depunere de proiecte pentru cele 2 sectoare agricole. Banii sunt mai puțini, așa că selecția va fi mult mai dură, spun specialiștii.
Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 de apropie de final, la fel și fondurile europene destinate fermierilor care vor să investească în agricultură. În această perioadă, AFIR pregătește lansare a două măsuri, una destinată celor care au pariat pe pomicultură.
Şi fermele mici vor avea şansa să se dezvolte, dacă vor reuşi să acceseze cei 15.000 de euro oferiţi de Agenţie. Vestea proastă este că acestea vor fi ultimele fonduri europene ce pot fi accesate prin PNDR, în exerciţiul financiar 2014-2020.
Specialiştii AFIR elaborează în această perioadă un Plan Național Strategic, adaptat la nevoile imediate ale mediului rural și ale agriculturii din România, pentru a pregăti astfel viitoare perioadă de accesare a fondurilor europene.
loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: