Forumul educațional „MAGISTER”, la UCB

ucb

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a găzduit, ieri, cea de-a doua ediție a Forumului Educațional „Magister”, derulată în parteneriat cu Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. Evenimentul  a fost organizat în temeiul parteneriatelor încheiate între cele două instituții și cei patru cei patru co-organizatori ai manifestării, respectiv Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, Casa Corpului Didactic, SIVECO România şi Editura Niculescu.
Obiectivul principal al Forumului a constat în abordarea componentei digitale a învăţământului, profesorul Radu Jugureanu, directorul general al Departamentului Educaţie al SIVECO România, susţinând Conferinţa „Cultura digitală în şcoala secolului XXI”, cu parte demonstrativă centrată pe manualul digital. De asemenea, în deschiderea evenimentului, reprezentanții UCB au realizat o prezentare detaliată a ofertei educaţionale universitare din perspectiva  admiteri în anul universitar 2014-2015.
La ediția  2014 a forumului educațional „MAGISTER” au participat profesori de Limba și literatura română şi Matematică (ciclurile gimnazial şi liceal) din tot judeţul Gorj.
De asemenea, cu această ocazie, în holul Facultăţii de Inginerie din cadrul UCB a fost organizat şi un stand de carte diversă a Editurii Niculescu şi a Oxford University Press, editura celebrei Universităţi Oxford din Marea Britanie, veche de peste jumătate de mileniu.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.