sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:26

Fost profesor de sport din Târgu Jiu, RECORD pentru Luxembourg!

Gorjeanul Marius Bîrzan, 29 de ani, a fost profesor de sport, dar și arbitru de fotbal și antrenor de fitness. Din 2011, este barman în Luxembourg și campion național pentru țara în care trăiește, la concursurile de specialitate. Zilele trecute, gorjeanul nostru a participat la Campionatul mondial de mixologie, obținând trei premii din patru posibile! Marius Bîrzan a stabilit un nou record pentru țara sa adoptivă, Luxembourg.

Marius Bîrzan a plecat din Gorj în 2011 pentru că și-a dorit o viață mai bună și prin multă muncă și seriozitate are ceea ce și-a dorit. În Luxembourg este dublu campion național la campionatul de mixologie (creații de coktail-uri), aceasta fiind și cea mai mare pasiune a sa, descoperită după ce a lăsat în urmă tot ceea ce cunoștea de o viață! În urmă cu doar câteva zile, Marius Bîrzan a participat cu succes la Campionatul Mondial de Mixologie care a avut loc în Cehia. Gorjeanul a câștigat trei premii din patru categorii la care a concurat, stabilind un record neatins până acum pentru Luxembourg! La prima participare la Campionatul Mondial a obținut locul XI, dar acum s-a clasat pe locul III! „Iată rezultatele de la Campionatul mondial de mixologie: Locul 1- Austria, Locul 2-Polonia și Locul 3-Luxembourg (Marius Bîrzan n.red.). Bets innovation: Luxembourg, Best technique: Luxembourg, Best design: Austria Am obținut trei pemii din cele patru posibile și cred că am stabilit cea mai mare performanță din istoria Luxemburgului! A fost o experiență incredibilă, culminânând cu un show live pe canalul național de televiziune cehă, a spus, în exclusivitate pentru Gorj Domino, Marius Bîrzan.

A fost profesor de sport în Gorj

A predat câțiva ani sportul în Gorj și apoi a decis că este nevoie de schimbare în viața sa. A plecat în Luxembourg, la fratele său și de atunci viața i s-a schimbat. Prin multă muncă, are acum tot ce și-a dorit și își poate întreține familia, marea lui fericire. „Am ajuns in Luxembourg în anul 2011, aici era fratele meu, el mă convinsese să plec din Gorj. Am lucrat în mai multe locuri până am descoperit marea mea pasiune: mixologia. M-am înscris în Asociația Luxemburgheză a Barmanilor și am început să particip la competiții. După înscrierea în Asociație am început să particip la competiții de mixologie (creații de cocktail). La primul concurs, am obținut locul VII din aproximativ 15- bucurie mare și tot așa, din ce în ce mai bine. Am fost campion național și am primit dreptul de a merge la Compionatul Mondial de Cocktail, unde am obținut 11 din 35 de concurenți. Pe 30 martie am câștigat pentru a doua oară Campionatul Național și acum am venit cu multe premii de la Campionatul Mondial. Este o realizare importantă pentru mine! Și trebuie să le mulțumesc iubitei mele Iuliana și fiului nostru Alex, îmi sunt mereu alături”, a spus tânărul.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: