sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 22:57

A fost în vacanță în Bangkok și a avut parte de o experiență RUȘINOASĂ! Fosta patroană din Târgu Jiu a povestit totul: „Arăt a ciorditoare”

E frumoasă, tânără, are tot ce-și dorește și trăiește într-un loc de vis. În Abu Dhabi stă de aproape doi ani și este managerul unui centru de înfrumusețare de lux. Cosmina Velcea a renunțat la viața din Târgu Jiu pentru a trăi în capitala Emiratelor Arabe Unite și nu de puține ori s-a arătat rușinată că este româncă. Pe pagina sa de socializare, Cosmina a istorisit ultima sa pățanie trăită în vacanța din Bangkok, experiență care a făcut-o să îi pară rău că s-a născut în România.

Citește mai jos textul postat de Cosmina Velcea, pe Facebook:

„De prin lume… nu mă pot abţine fără să mai fac o remarcă la adresa romanilor… în ultima perioadă din ce în ce mai puţin îi tolerez. Consider că toleranţa e cuvântul cheie însă când eşti neam prost… nu am cum să fiu toleranţă. Vineri dimineaţă am ajuns în Bangkok. Nu prea înţeleg nimic din engleza tailandezilor şi trebuia să obţin visa on arrival. Cam enervante şi useless formalităţile însă… atunci când am luat formularul tip să îl completez evident nu aveam pix…. poate obişnuită eu cu ţările civilizate unde acolo unde trebuie completate formulare există şi 7000 de pixuri legate de masă (cred că şi Poşta Română are aşa ceva) oh well Bangkok airport nu avea. Lângă mine un cuplu, completau şi ei… copiau unul de la altul (jur… cam aşa de prostuţi erau). I-am întrebat politicos şi cu un zâmbet obosit “excuse me can i borrow your pen once u finish and ill bring it back to you în the line? We goin to the same line”… băi nu cred că arăt a ciorditoare de pixuri… poate de rujuri, rimeluri… dar pixuri hell no. Vă jur, individul s-a uitat la mine şi cu o fată scârbită îmi spune “this is MY (cu accent şi bătut în piept ca King Kong) pen so NOOOO”… după care se întoarce la concubina la fel de acritura şi îi spune “i-auzi şi la proasta asta să îi dau eu pixul meu. Păi pixul meu l-am luat din camera de Marriott…nu mi-l mai da înapoi”. Da, exact în romană. Întind uşor paşaportul “subtil” să vadă că.. din păcate şi nefericire ptr mine… sunt tot românca … nu mai contează continuarea… un şir de țăranisme tipic românaşului… nu vreau să generalizez dar unde sunt frate aia civilizaţi??? Mai am o poveste şi din phuket… din păcate protagoniste tot două românce… un circ şi un scandal tipic de bucur obor. Instantaneu am învăţat arabă să pot comunica cu iubitul… s-a mirat şi el cât de fluent vorbesc subit… îmi e ruşine!!!
***acesta nu este un pamflet şi deşi “Am întâlnit şi romani minunaţi”…. predomina lipsa de educaţie…”.

loading...
Loading...

Citește și

Soția unui cunoscut târgujian a strâns o sumă FABULOASĂ la un singur concert caritabil!

Soția cunoscutului târgujian a strâns o sumă fabuloasă în urma concertului caritabil pe cre l-a …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: