Fosta soție a unui bogat afacerist din Gorj, ABANDONATĂ

Mariajul de opt ani dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu a luat sfârșit în mod oficial. Cei doi au depus actele de divorț la un cabinet notarial din București, în 19 iulie. Notarul le-a dat o lună pentru a se hotărî ce fac, iar la sfârșitul celor 30 de zile urmează să semneze și documentul care le desparte definitiv drumurile în calitate de cuplu.

După o oră și jumătate de discuții în prezența notarului, cei doi au ajuns la concluzia despărțirii. Cu toate acestea, deocamdată, vor locui în aceeași casă. De dragul celor doi copii, Albert (6 ani) și Aida (4 ani), afaceristul și solista au ajuns la o înțelegere.

Finalul unei povești de iubire lasă mereu un gust amar, iar Cristina, supărată și resemnată, a publicat joi, 11 august, pe pagina ei de Facebook, o fotografie cu mesaj, la două săptămâni de la întâlnirea de la notar, din care reiese că se simte abandonată și trădată că s-a încredințat iubirii și că totul s-a dovedit a fi doar o etapă care s-a terminat într-un mod neplăcut. Fluturașii din stomac s-au transformat în dezamăgire. Este cântăreața o femeie resemnată?

http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-spatar-se-simte-abandonata-dupa-divort-si-pierdut-increderea-iubire

 

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Victima INCENDIULUI transportă cu elicopterul SMURD! Starea sa este GRAVĂ! Foto

ISU Gorj a fost solicitat sa intervină în urmă cu puțin timp pentru stingerea unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.