Fostul polițist Cumpănașu, noul contabil-șef al Universității Constantin Brâncuși


La jumătatea lunii octombrie, Consiliul de Administrație al Universității Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu a decis să aprobe preluarea atribuțiilor de contabil-șef la Compartimentul Financiar-Contabil, Direcția Economică din cadrul Direcției Generale administrative de către cercetătorul științific dr. Vasile Cumpănașu. Hotărârea CA-ului a fost validată la finalul lunii octombrie și de Senatul UCB, fostul ofițer de poliție ocupând astfel postul vacant de contabil-șef al instituției.

În perioada 2009-2011, Vasile Cumpănașu a ocupat funcția de șef Serviciu Logistic la Inspectoratul Județean de Poliție Gorj ca în 2013 să ajungă funcționar la Ministerul Afacerilor Externe, aflat atunci sub conducerea ministrului Titus Corlăţean. Comisarul şef de poliţie Vasile Cumpănaşu, fost şef al Serviciului Logistic din cadrul IPJ Gorj, a fost astfel angajat al MAE, iar acum al UCB, instituția de învățământ superior având probleme la acest capitol, cel puțin șapte persoane ocupând funcția de la contabilitate, dra părăsind-o pe parcurs.
Reprezentanții UCB au încredere în noul ocupant al postului, cu atât mai mult cu cât acesta este fost polițist. De altfel, din cauza unor probleme de contabilitate, UCB a făcut greșeli corectate însă cu bursele studenților, care au fost acurdate diminuat apoi întregi și cu completare la sumele neacordate. Incidentul a apărut în anul universitar 2017-2018 și a fost subliniat într-un raport al Curții de Conturi, eroarea fiind asumată de UCB.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.