Fostul prefect Teodorescu, înscris la patru mastere și un doctorat

claudiu-teodorescu

• Masterand în Teologie: „Îl fac pentru sufletul meu”

Claudiu Ion Teodorescu, fostul prefect de Gorj, actualmente angajat al Ministerului Justiției, este înscris la patru forme de învățământ post-universitar. La Universitatea din Craiova, Claudiu Teodorescu este student în primul an, la Masterul „Misiune și pastorație”.

Fostul prefect al județului Gorj, Claudiu Ion Teodorescu, a fost numit secretar general adjunct la Ministerul Justiției în ianuarie 2014.

Tânărul Claudiu Ion Teodorescu, cel care a ocupat funcția de prefect al județului Gorj pentru o perioadă relativ scurtă, se ocupă asiduu de studii. Teodorescu este înscris la patru mastere, unul mai interesant ca altul. În Craiova, la Universitate, acesta este înscris în primul an la masterul „Misiune și pastorație” al Facultății de Teologie. „Nu vreau să comentez prea mult. Este adevărat că sunt masterand. Sunt înscris la patru mastere și la doctorat. Pe cel de la Teologie îl fac pentru sufletul meu, pentru cultura mea generală. Am vrut mai demult să îl fac, acum s-a ivit ocazia. Stau și învăț, mă ocup de partea educațională, studiez”, a spus Claudiu Teodorescu.

CV bogat în studii

Claudiu Teodorescu a absolvit, în anul 2004, Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu şi, în anul 2007, Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative Bucureşti. Timp de opt ani şi-a desfăşurat activitatea în cadrul administraţiei parlamentare, fiind și sef al cabinetului parlamentar al lui Victor Ponta. În perioada 2005-2008 a fost consilier local în localitatea Baia de Fier, iar din anul 2008 a ocupat postul de consilier judeţean. În 2012, a fost numit prefect de Gorj.

Membru titular în Consiliul Naţional de Integritate

Pe 12 februarie, a fost completată lista membrilor Consiliului National de Integritate (CNI), iar Claudiu Teodorescu a fost validat de membrii Senatului României în funcția de membru titular, propunere venita din partea grupului parlamentar PSD din Senat. Ion Claudiu Teodorescu a obținut 111 de voturi pentru, cinci voturi împotriva și șase abțineri. Votul a fost electronic și secret, noii membrii CNI fiind aleși cu majoritatea votului senatorilor prezenți. Ceilalți membri ai Consiliului Național de Integritate (CNI) au fost validați de Senat la finele anului trecut.

Loading...

Citește și

Fostul inspector școlar general, ales președinte al OFSD Târgu-Jiu! Luca nu a mai candidat

Marcela Mrejeru, fost inspector școlar general, în prezent profesor de istorie la Colegiul Național Tudor …

3 comentarii

  1. Face doctoratul si masterele dupa modelul Victor Ponta sau Liviu Andrei? E nesimtire curata sa afirmi ca poti sa fii in acelasi timp in cinci locuri!

    • Voturile, cele 111 le-a obtinut Ion Claudiu Teodorescu sau Ponta pentru fostul sef de cabinet , cel care dupa spusele bunicului i-ar fi donat casa unde isi are domiciliul?
      Acest tanar a ars prea multe etape si ar fi bine daca ar dori sa faca aceste mastere si doctoratul, dar la modul real si nu pe modelul Ponta!

  2. Finescule…ce nesimtire frate?.. pai idiotul asta declarat cand era prefect ca vrea sa faca tunel Bumbesti JIu –Petrosani ! Cat de mare trebuie sa aiba creierul?…probabil cat nuca (atunci cand e inflamat),,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.