duminică , 20 octombrie 2019 - 7:01

Fostul purtător de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu vrea să devină imaginea Poliției Gorj! A susținut prima probă


Candidații la concursul pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj, prin modalitatea încadrării directe, au fost testați, joi, din punct de vedere psihologic. Proba eliminatorie a fost susținută la Slatina. Potrivit unor surse, printre cei care și-au depus dosarul de înscriere se află și jurnalista Ana Maria Ianc. Aceasta a fost, până în luna ianuarie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. În total, 53 de candidați s-au înscris, însă nu toți s-au prezentat la testarea psihologică programată la sediul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ,,Nicolae Golescu’’, din municipiul Slatina. Cei care au lipsit au fost eliminaţi din concurs. Aceleași surse au precizat că la examen s-ar fi înscris și actualul purtător de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, care ar putea deveni ofiţer specialist I. După examinarea psihologică urmează două probe: cea practică și testul scris, care va consta în rezolvarea unui test-grilă. „Proba practică va fi proiectată astfel încât să se aprecieze cât mai corect potențialul de utilizare în context profesional a acelor aptitudini și abilități personale care sunt indispensabile realizării atribuțiilor postului și poate consta, în funcție de atribuțiile postului scos la concurs, în demonstrarea unor abilități, cum ar fi: redactarea unor instrumente de lucru în relația cu presa, intervenție într-o situație standard, descriere a unei situații standard observate. Proba practică este probă de concurs eliminatorie. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7″, au precizat reprezentanții IGPR.
Proba scrisă va consta în rezolvarea unui test grilă, elaborat de către Comisia de Concurs din cadrul IGPR şi va avea loc la data de 30 martie 2019. IPJ Gorj are acum doi purtători de cuvânt. Miruna Prejbeanu are, de câteva zile, o colegă, prin detașare, Corina Scurtu.
loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

Un comentariu

  1. Cred ca proba orala o sa facă diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: