Fostul rector al UCB, cu pretenții la adresa președintelui Senatului! Conflictul Popescu-Gorun, mutat în instanță

 

Universitatea Constantin Brâncuși(UCB) din Târgu-Jiu are un nou rector, dar conflictul dintre fosta ocupantă a postului, Luminița Popescu, și președintele Senatului instituției, Adrian Gorun, pare departe de finalizare. Acum însă, odată cu revocarea din funcție a fostului rector al UCB, conflictul dintre cei doi s-a mutat în instanță.

Luminița Popescu, cea care a deținut până în luna mai funcția de rector al universității de stat din Târgu-Jiu, l-a dat în judecată pe Adrian Gorun, pe care îl consideră vinovat de pierderea funcției sale. Asta însă cu două luni înainte ca aceasta să-și piardă funcția de conducere de la UCB. Procesul se află pe rolul Judecătoriei Târgu-Jiu iar, în 25 octombrie, cei doi vor avea a doua înfățișare.
Luminița Popescu i-a deschis președintelui Senatului un proces pe pretenții, cuantificând în bani, se pare, pierderea funcției în care a fost instalată, cu ani în urmă, tocmai de către Adrian Gorun.
Luna aceasta, prof.universitar Luminița Popescu este obligată să aducă probe în susținerea solicitării sale, pentru a demonstra prejudiciul care i-a fost adus de către Gorun.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: