Fostul ȘEF al CS-ului a venit la Tribunalul Gorj. Ce le-a spus judecătorilor!


Fostul președinte al Consiliului de Supraveghere CEO, Cristian Radu, a fost audiat la Tribunalul Gorj. Radu s-a prezentat în fața magistraților gorjeni după mai multe termene în care a fost de negăsit, iar declarațiile lui au fost de multe ori evazive, susținând că nu-și mai amintește exact lucrurile ce s-au întâmplat. Fostul șef al CS-ului a spus că nu a fost de acord cu acordarea de salarii compensatorii lui Aurel Medințu, însă nici nu a făcut nimic concret pentru a stopa acțiunea Directoratului. Mai mult decât atât, Radu a uitat despre această problemă chiar în ședința în care a fost descărcată gestiunea pentru anul 2015, iar explicațiile sale au stârnit zâmbete în sală.

Cristian Radu, fost șef al Consiliului de Supraveghere, cel care l-a înregistrat pe Laurențiu Ciobotărică în propriul birou, a venit să facă lumină în dosarul Bani pentru Medințu, însă explicațiile sale au fost evazive. “Am fost sunat de Ciobotărică pe 22 decembrie și mi-a spus că Aurel Medințu dorește să plece și ar dori să rezolve problema prin acordarea unui număr de salarii compensatorii. I-am spus lui Ciobotărică că nu sunt de acord cu acest lucru pentru că, în contractul de mandat, nu era prevăzut acest lucru”, a spus Cristian Radu.

Nu știa dacă Medințu are CIM

Cristian Radu le-a spus judecătorilor că nu știa dacă Aurel Medințu avea Contract Individual de Muncă, în acest caz, plățile către Medințu fiind perfect legale. “Eu nu știam dacă Medințu avea sau nu contract individual de muncă. Am propus anularea deciziei în ședința de CS, însă colegii mei nu au fost de acord. Nu-mi amintesc să fi luat atitudine la ședința de Consiliu de Supraveghere în care a fost descărcată gestiunea pe anul 2015”, a încheiat fostul șef al Consiliului de Supraveghere. Chiar în ziua în care l-a înregistrat pe Ciobotărică, Radu a fost chemat de organele abilitate să fie întrebat dacă dorește să-și modifice prima declarație pe care a dat-o. Chiar dacă contractul de mandat al lui Medințu a încetat pe data de 22 decembrie 2015, Radu Cristian a susținut că a aflat de plățile compensatorii abia câteva luni mai târziu.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.