FOTO | Bianca Drăgușanu și Cruduța, la sapă și la pus de ceapă! Află unde

bianca-cruduta

• Cruduța a călărit prin livadă. Ea și Bianca au pus ceapă în grădina familiei

Vedetele Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Jean de la Craiova, sub coordonarea lui nea Marin vor ajuta o familie cu nouă copii din satul Floreșteni de lângă Târgu-Cărbunești.

Viața familiei Bobeanu din satul Floreșteni, aparținător de orașul Târgu-Cărbunești, se va schimba datorită unei emisiuni a Antenei 1, prezentată de nea Marin. Astfel, Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Jean de la Craiova strâng bani și materiale de construcție pentru viitoarea casă a familiei Bobeanu. Cei doi adulți locuiesc în doar două camere cu cei nouă copii pe care îi cresc. Edilul Mihai Mazilu a declarat că familia Bobeanu întâmpină greutăți financiare, mai ales că sunt mulți membri și doar tatăl are un loc de muncă. „A venit o echipă de la Antena 1 și mi-au cerut un caz umanitar. Le-am prezentat familia Bobeanu, căci sunt oameni simpli, muncitori, curați. Emisiunea pe care o fac aceste vedete o fac pentru a-i ajuta pe cei din familia Bobeanu. Ei au nouă copii, pe care, din fericire, îi îngrijesc. Doar tatăl lucrează. Stau toți în doar două camere. Le-am făcut rost de un teren, le vor construi o casă. Am înțeles că există o sponsorizare de 5.000 de euro de la Dedeman, apoi vedetele au muncit miercuri la fabrica de cherestea și au primit în schimba materiale de construcții, apoi au mai mers pe la patroni pe aici, prin zonă. Totul se face din donații”, a declarat Mihai Mazilu, primarul orașului Târgu-Cărbunești.

Pe Facebook au apărut foarte multe fotografii cu divele venite din capitală pentru a salva din sărăcie familia cu nouă copii. Pe pagina oficială a lui Jean de la Craiova apare acesta alături de o parte a copiilor familiei Bobeanu, la Masa Tăceri, în Târgu-Jiu. Deși la câțiva pași de monument există un semn care spune clar „nu vă așezați pe scaune sau masă!”, vedetele Jean și Cruduța au uitat ce citiseră cu câteva secunde înainte. Jean de la Craiova, Cruduța și Bianca s-au fotografiat și la Coloana Infinitului, postând după aceea imaginile pe Facebook.

Bianca și Cruduța, la pus de ceapă și vopsit de pomi

Potrivit sătenilor din Floreșteni, Bianca și Cruduța au pus ceapă în grădina familiei Bobeanu, au muls vaca și au făcut curățenie prin gospodărie. De asemenea, cele două vedete alături de Jean de la Craiova vor vopsi cu var pomii fructiferi din livada și grădina familiei cu nouă copii, pentru ca la toamnă aceștia să dea rod bun. Daniela Crudu a fost surprinsă de localnici călărind un cal al unuia dintre vecinii familiei Bobeanu. Miercuri cele două dive, alături de nea Marin și de Jean de la Craiova au făcut cumpărături în Dedeman. Cruduța nu a ratat ocazia de a se da în spectacol și nici pe aceea de a se fotografia cu fanii săi. Clienții magazinului au povestit că nea Mărin a „articulat-o” de câteva ori pe Cruduța, care se dădea „în stambă”!

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.