FOTO! Cum au sărbătorit poliţiştii de la Novaci Ziua Poliţiei!

La data de 22 martie a.c., cu ocazia Zilei Poliției Române, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au organizat activități cu copiii de la două grădinițe, din localitate, oferindu-le tuturor, bucurii dulci.

 

Cei peste 100 de micuți de la Grădinița  Pociovaliştea și Grădiniţa Novaci au fost încântați de vizita polițiștilor, care le-au oferit și recomandări rutiere, privind circulația ca pietoni pe drumurile publice, dar și sfaturi privind împrietenirea cu persoane necunoscute.

 

Totodată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbesti Jiu s-au deplasat la Școala Primară Lăzărești, Școala Primară Curtișoara și Școala Primară Tetila, unde, în prezenta cadrelor didactice au prezentat tehnica din dotare, precum şi trusa criminalistică.

Tot cu această ocazie, polițiști de proximitate s-au deplasat la Colegiul Mihai Viteazul Bumbeşti Jiu, marcând evenimentul prin discuţii interactive purtate cu elevii și distribuirea de pliante cu caracter informativ-preventiv. Au fost dezbătute aspecte cu privire la prevenirea delincvenței juvenile, fiind adus la cunoștința elevilor, modul de comportare pe timpul desfășurarii orelor de curs, precum și deplasarea la/de la domiciliu, către unitatea de învățământ.

 

La Motru, polițiștii au organizat Ziua Porților Deschise, primind în vizită la sediul poliției, peste 80 de elevi, cărora le-au fost prezentate autospecialele, armamentul și mijloacele din dotare, dar și laboratorul criminalistic, față de care au manifestat cel mai mare interes.

Elevilor le-a fost prezentată însemnătatea zilei de 25 martie și rolul polițistului în comunitate și le-au fost oferite mici atenții constând în dulciuri şi baloane.

loading...
Loading...

Citește și

Prognoza meteo pentru perioada 24 septembrie-7 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni, 24 septembrie, prognoza meteo pentru perioada 24 septembrie …

Un comentariu

  1. Felicitari politistilor de ziua lor . Problema e la Tismana , oraselul nostru unde lucreaza peste 20 de politisti dar de ziua politiei nu au organizat nici un fel de actiune . Chiar asa de slabi or fi politistii de la noi din Tismana ? Este o rusine ca Politia din Tismana sa fie anonima de Ziua Nationala a Politiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.