Foto de colecție: Sorin Boza și primarul Ion Popescu, la un concurs al celor mai puternici cai


Sorin Boza, președintele Directoratului CEO a participat, duminică, la o competiție cabalină, la Drăguțești, la invitația primarului comunei, Ion Dumitru Popescu.

Este de notorietate faptul că Boza și Popescu sunt buni amici, așa că nu s-au sfiit să se fotografieze la Zilele comunei Drăguțești, unde primarul a participat la un concurs al celor mai puternici cai, el fiind deținătorul unui exemplar superb.
De altfel, primarul democrat-liberal a picat în disgrația conducerii organizației județene a ALDE tocmai din cauza legăturii de prietenie cu Boza. Unele surse susțin că liderii formațiunii i-ar fi cerut lui Popescu să-i retragă titlul de ”Cetățean de onoare” al comunei Drăguțești conferit lui Sorin Boza, iar refuzul acestuia i-a iritat pe șefii săi politici. Ulterior, Popescu nu a mai participat la acțiunile ALDE și s-a afișat, la o conferință de presă a PSD, alături de liderii social-democrați.

loading...
Loading...

Citește și

Nuntă în familia unei foste directoare din Târgu Jiu

Nuntă mare în familia fostei directoare de la AJPIS Gorj, Monica Podaru. Fiica acesteia, Alexandra, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: