FOTO: Dosarul șefului de la Arestul IPJ Gorj, invalidat la concursul de la Serviciul Logistic


Concursul pentru ocuparea funcţiei de șef al Serviciului Logistic, din cadrul IPJ Gorj, nu va mai avea loc. Dosarele ambilor candidați pentru postul ocupat în prezent, prin împuternicire, de Octavian Tivig, au fost invalidate. Comisarul de Poliție, Cătălin Zoican, șeful Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj și subcomisarul Cosmin Nicolae Militaru nu au întrunit o condiție prevăzută de un articol din Legea 360/2002, privind statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare, potrivit căruia pentru funcțiile de șef serviciu/similare de la toate nivelurile ierarhice și funcția de șef poliție oraș și adjunct șef poliție oraș este necesară vechime de trei ani, în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs.

Examenul cu recrutare din sursă internă era planificat pentru data de 14 februarie și ar fi constat în susţinerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Funcţia de șef serviciu la Serviciul Logistic, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, este prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie.

„Având în vedere că au fost invalidate ambele candidaturi, procedura de concurs încetează”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Serviciul Logistic asigură din punct de vedere tehnic și material Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Loading...

Citește și

SUSPICIUNE DE CORONAVIRUS ÎN GORJ! CLĂDIREA UNIVERSITĂȚII ”C. BRÂNCUȘI”, EVACUATĂ! UNEI STUDENTE I S-A FĂCUT RĂU!

Autoritățile din Gorj au decis, în urmă cu puțin timp, să evacueze clădirea Universității ”Constantin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.