sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:55

FOTO EXCLUSIV | Fosta IUBITĂ, din Târgu Jiu, a lui Mingote într-o RELAȚIE cu patronul unui HOTEL de 5 STELE din București!


Frumoasa Nico, sau Tzuky, așa cum o alintă prietenii, a venit în atenția presei la scurt timp după ce a început o relație cu Pedro Mingote, fost jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu, cu care a format un cuplu mai bine de trei ani. Nico este make-up artist, locuiește în București, și de ceva vreme a apărut la brațul prosperului om de afaceri Flavius Nedelea. Tânărul este un om de afaceri constănțean, patronul unui hotel cinci stele, cu un interior inspirat de Castelul Peleș, numit NF Palace și care funcționează în Palatul Camerei de Comerț și al altui hotel de patru stele aflat tot în București în Centrul Istoric, Nf City Hotel, conform informațiilor apărute anul trecut pe site-ul wall-street.ro.
Pe site-ul mai sus menționat mai apare faptul că Flavius Nedelea investea un milion de euro și într-un resort în Delta Dunării pe Brațul Sulina. De asemenea, antreprenorul avea în plan deschiderea unui nou hotel în Predeal.

loading...
Loading...

Citește și

Fosta SOȚIE a unui cunoscut om de AFACERI din Gorj are MARI probleme cu LEGEA!

Fosta soție a unuia dintre cei mai cunoscuți omeni de afaceri din Gorj, are, în …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: