duminică , 19 ianuarie 2020 - 12:06

Foto: Lucrările la Biserica din Bolbocești, oprite de primar! Salariații de la ajutor social și-au luat tălpășița


Edilul de Albeni, Ionuț Stan, a oprit lucrările la introducerea rețelei de apă în curtea Bisericii Bolbocești după ce Gorj-Domino a semnalat că pentru investiție nu s-au aprobat bani de către consilierii locali, aleșii neștiind de altfel că s-a demarat această lucrare. Aleșii aua flat din presă de noua cheltuială făcută de instituția publică, dar și de faptul că primarul a pus la muncă acolo salariați de la ajutor social, în timp ce plata se va face către o firmă privată.

Gorj-Domino a semnalat, la finalul săptămânii trecute, că autoritatea locală din Albeni a decis, prin puterea primarului Stan, să introdusă apă menajeră în incinta Bisericii Bolbocești. Lucrarea nu s-a demarat respectându-se procedurile legale și mai mult s-a făcut în stilul caracteristic a lui Stan, netransparent, fără bani aprobați de consilieri și cu fonduri de la bugetul local. Evident că lucrarea nu era gratuită iar Stan a încredințat-o unei firme de casă, în timp ce el asigura mâna de lucru, mai exact salariații de la ajutor social, fotografiați de altfel în șantierul deschis la finalul săptămânii trecute.
A doua zi, când matrapazlâcul a devenit public, Stan a dispus ca lucrările din șantie să fie oprite. Angajații de la ajutor social care au muncit în prima zi în șantier și-au luat rapid tălpășița din lăcașul Domnului, unde Stan dispusese lucrări necurate.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.