Foto: Lucrările la Biserica din Bolbocești, oprite de primar! Salariații de la ajutor social și-au luat tălpășița


Edilul de Albeni, Ionuț Stan, a oprit lucrările la introducerea rețelei de apă în curtea Bisericii Bolbocești după ce Gorj-Domino a semnalat că pentru investiție nu s-au aprobat bani de către consilierii locali, aleșii neștiind de altfel că s-a demarat această lucrare. Aleșii aua flat din presă de noua cheltuială făcută de instituția publică, dar și de faptul că primarul a pus la muncă acolo salariați de la ajutor social, în timp ce plata se va face către o firmă privată.

Gorj-Domino a semnalat, la finalul săptămânii trecute, că autoritatea locală din Albeni a decis, prin puterea primarului Stan, să introdusă apă menajeră în incinta Bisericii Bolbocești. Lucrarea nu s-a demarat respectându-se procedurile legale și mai mult s-a făcut în stilul caracteristic a lui Stan, netransparent, fără bani aprobați de consilieri și cu fonduri de la bugetul local. Evident că lucrarea nu era gratuită iar Stan a încredințat-o unei firme de casă, în timp ce el asigura mâna de lucru, mai exact salariații de la ajutor social, fotografiați de altfel în șantierul deschis la finalul săptămânii trecute.
A doua zi, când matrapazlâcul a devenit public, Stan a dispus ca lucrările din șantie să fie oprite. Angajații de la ajutor social care au muncit în prima zi în șantier și-au luat rapid tălpășița din lăcașul Domnului, unde Stan dispusese lucrări necurate.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.