FOTO și VIDEO de la nunta fiicei unei celebre interprete cu un tânăr din Târgu Jiu! Uite cât de FRUMOASĂ a fost mireasa la 40 de ani!


Irinuca Cernea, fiica Irinei Loghin s-a măritat la sfârșitul lunii iulie în București. Ceremonia religioasă s-a petrecut la Mănăstirea Cașin, loc unde i-au fost alături cele mai apropiate persoane. Irina Loghin a fost soacră mică pentru prima oară, iar Irinuca Cernea a arătat fabulos.
Irinuca Cernea în vârstă de 40 de ani s-a căsătorit cu bărbatul cu care a format un cuplu timp de mai mulți ani și care este originar din Târgu Jiu. Mama ei, Irina Loghin a așteptat cu nerăbdrare ca marele eveniment să se întâmple încă de pe vremea când fiica ei avea doar 20 de ani. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, alături de apropiați, dar și de cântăreți cunoscuți ai muzicii populare românești.

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare. Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros concertează la Târgu Jiu

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Pentru prima data la Târgu Jiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: