miercuri , 16 octombrie 2019 - 11:12

FOTO și VIDEO: Maria Gugu, o adolescentă DESĂVÂRȘITĂ cu o voce ANGELICĂ!


Maria Gugu are 16 ani și este o elevă eminentă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, acolo unde studiază secţia canto classic. Frumoasa adolescentă își dorește tare mult să urmeze o facultate de muzică în străinătate, însă dacă acest lucru nu va fi cu putință, atunci tânăra se gândește să urmeze cursurile Universității Naționale de Muzică din București. Pentru a o cunoaște mai bine pe Maria citiți interviul de mai jos:

Reporter: După liceul, ce facultate îţi doreşti să urmezi?
Maria Gugu: Mi-aş dori să merg la o facultate de muzică în străinătate, dar dacă nu voi avea şansa, îmi doresc să urmez Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi eventual şi o facultate la care să pot studia limba engleză, pentru că sunt îndrăgostită de această limbă.

R: La ce vârstă ai început să cânţi?
M.G.: Aveam în jur de 10 ani. Tocmai murise Michael Jackson, pe care atunci îl şi descoperisem. Am început mai întâi să cânt muzica lui, iar mai apoi alte genuri de muzică.

R: Părinții tăi sunt actori, de ce ai ales muzica şi nu actoria?
M.G.: Îmi place mult şi actoria, dar cred, atunci când faci o alegere, trebuie să te gândeşti mai întâi la ce ştii ce să faci mai bine, la ce te face să te simţi mai bine şi la ce e mai aproape de sufletul tău. Şi cred că, cel puţin, până în acest moment, în muzică mă regăsesc cel mai mult.


R: Te-ai gândit să renunţi vreodată la muzică şi să urmezi cariera părinţilor tăi?
M.G.: Nu cred că e nevoie să renunţi neapărat la ceva, ca să poţi face şi altceva. Ştiu că la muzică nu voi renunţa, indiferent dacă voi reuşi sau nu să transform această pasiune într-o carieră. Dar dacă vreodată voi face şi teatru, ar fi un motiv în plus de împlinire.

R: Ce premii ai obţinut până acum şi pentru ce concursuri te pregăteşti?
M.G.: Pot spune că, indiferent de premiile obţinute la concursuri, fiecare participare a reprezentat o experienţă. Câteva dintre aceste premii sunt: Trofeul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Micul Artist”, Craiova – 2011; Locul I la Festivalul Internaţional de Muzică Pop „Champions League “, Piatra Neamţ – 2012 ; Trofeul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Bucharest Top Music Jr.”, Bucureşti – 2013 ; Premiul I la Concursul „Les amis francophones”, Târgu Jiu – 2016 şi altele. De asemenea, realizări importante pentru mine au fost participarea la concursurile televizate „Românii au Talent” şi „KIDSing”, precum şi realizarea unui duet cu Mihai Trăistariu, după obţinerea premiului ce îi poartă numele la festivalul „Micul Artist”. Pentru moment îmi doresc să mă ocup de şcoală şi de studiile mele muzicale, aşa că nu am în plan participarea la vreun concurs de muzică, dar sunt deschisă la ceea ce mai poate apărea pe parcurs.

R: Ai un idol? De ce îl admiri?
M.G.: Admir o mulţime de artişti şi sunt de părere că uneori poţi să găseşti un idol şi în persoanele de lângă tine, dar încerc să îmi construiesc propria personalitate. Apreciez aceste persoane fie pentru talentul lor, fie pentru munca şi dăruirea lor şi sunt de părere că mă inspiră prin ceea ce fac să îmi doresc să mă descopăr.

loading...
Loading...

Citește și

Comerț stradal în buricul municipiului! Piața modernă nu place dar se preferă băncile din oraș

Autoritățile locale motrene au permis comerțul ambulant și primitiv chiar în zona pieței modernizate a …

Un comentariu

  1. Canta groaznic,dar asta nu conteaza, important este tatal, Negrescu, directorul de la teatrul Elvira Godeanu.
    Pentru ea se pot organiza spectacole la teatru, pentru altii nici vorba.
    Daca esti talentat, in Tg-Jiu n-ai nici o sansa, mai degraba canti in alte orase decat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: