FOTO și VIDEO! SEN-ZA-ȚI-O-NAL!!! VEZI CINE DANSEAZĂ PE MUZICA MAFIEI! OFICIAL DIN MINISTERUL ENERGIEI ȘI UNUL DINTRE CAPII JUDEȚULUI, CHERMEZĂ CU MAFIOȚII

Oficialități de rang înalt ale județului au ajuns la masă cu mafioții din clanul Riccardi, a căror firmă s-a lipit la o felie din cele 22 de milioane de euro, fonduri guvernamentale și europene, alocate pentru lucrările la centura orașului Tg-Jiu, la un chef al cărui amfitrion a fost Dian Popescu, fost senator de Gorj, președintele organizației județene a ALDE.
Firma la care acesta este asociat a făcut afaceri cu Impri Road Construction SRL, controlată de mafioții italieni Luigi și Orlandino Riccardi, aceștia devenind ”de-ai casei” la hotelul deținut de Dian Popescu la Țicleni, unde în decursul acestui an au avut loc mai multe chermeze la care a participat, pe lângă alte personaje cu expunere din ALDE, chiar vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ninel Muja.

Dovada că mafioții…

… din clanul Riccardi nu se foloseau gratuit de numele lui Dian Popescu, consilier al ministrului Energiei, stă în faptul că aceștia au fost cazați o vreme în Hotelul ”Sara” de la Țicleni, deținut în proporție de 50% de fostul senator.
Mai mult, Popescu și italienii Luigi și Orlandino au devenit parteneri de afaceri, după ce firma pe care aceștia o controlează, Impri Road Construction SRL, a închiriat utilaje și mai multe autovehicule de la SC Maserati SRL, societatea deținută de șeful ALDE Gorj, aflată în insolvență.

Relația lui Popescu cu mafioții italieni a devenit una apropiată, aceștia fiind aproape nelipsiți de la chefurile de pomină care au avut loc în această vară la ”Sara”. La una dintre chermeze, fostul senator a făcut pe DJ-ul pentru cei din grupul Impri – Riccardi, care-și etalau talentul în muzica italiană. Paradoxal este că pe muzica mafioților dansau, pe lângă alte persoane din grupul de amici ai lui Popescu, oficialități ale județului.

 

Nicolae (Ninel) Muja, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj a participat și el la un grătar stropit din belșug cu licori bahice și, după cum se poate observa în imagini, dansa, cot la cot cu mafioții, fără să-i treacă prin minte cine sunt camarazii de șpriț.

Italienii, membri ai unor grupări mafiote

Reamintim că, în primăvara acestui an, o felie din cele 22 de milioanele de euro alocate pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Tg-Jiu a fost subcontractată de firma câștigătoare, Collini Lavori SpA, unui SRL din județul Mureș, în spatele căruia se află personaje extrem de controversate, cu un bogat trecut infracțional, condamnate în Italia pentru legături cu MAFIA.
Impri Road Construction SRL a fost înființată, în luna februarie a acestui an, în comuna Sântana de Mureș, de Riccardi Edigio, un tânăr italian din regiunea Lazio. Societatea a închiriat, de la mai multe societăți din Oltenia, printre care și de la firma Maserati SRL, la care Dian Popescu deține jumătate din părțile sociale, utilaje și autovehicule pentru lucrările de la centura orașului.
Deși, oficial, firma Impri Road Construction SRL îi aparține lui Edigio Riccardi, societatea e controlată de tatăl și unchiul acestuia: Orlandino și Luigi, acesta din urmă fiind încadrat ca și director adjunct tehnic în cadrul societății.

Luigi Riccardi, membru al grupării mafiote „Mandico-Riccardi“…

… a fost săltat, în 2008, de polițiștii din Tg-Mureș. Luigi Riccardi se afla de zece ani în România unde deținea o societate ce avea ca profil de activitate vânzarea de utilaje tehnologice și căutat de autorităţile din Italia pentru extorcare gravă, fiind acuzat că, împreună cu fratele său, Orlandino Riccardi, ar fi comis, în perioada 1991-1998, mai multe fapte de şantaj economic împotriva unui vânzător de utilaje tehnologice din oraşul italian Fordi, iar prejudiciul adus de familia Riccardi comerciantului a fost estimat de anchetatori la aproape 300 de milioane de lire italiene.

Orlandino Riccardi a fost condamnat în Italia de 31 de ori pentru legături cu Mafia.

Lista infracțiunilor comise de acesta cuprinde atentate cu dinamită de origine camorristică produse pe teritoriul mai multor provincii, tentative de omucidere în același stil mafiot asupra gestionarului clinicii neurologice Insieme, Anelli Alessandro, ori asupra comerciantului Corrado Elio, arestări pentru port abuziv de arme, extorcare și fabricare sau deținere de materiale explozive, ori asasinarea mafiotă a mecanicului Di Marco Andreea, în mai 1997, al cărui cadavru a fost descoperit abia 11 luni mai târziu, implicare în traficul cu stupefiante ori reținerea lui pentru omor, delicte financiare, intimidări pentru câștigarea unor licitații, evaziune fiscală și încălcarea măsurilor preventive antimafia.
În urmă cu 20 de ani Orlandino Riccardi a ajuns în România și și-a deschis firma Riccardi Trans Service SRL Târgu-Mureș. În 2001, a fost arestat pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi alte infracţiuni economice, împreuna cu asociatul său, iar cazierul său bogat din Italia a ajuns în posesia autorităților române.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. vad ca de familia Soare si de directorul Ceausescu nu ai specificat nimic in articol 🙂

  2. de caragea,,,,,,,,,,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.