FOTO: Tabelul cu rezultatele la testarea psihologică pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj!


36 din cei 53 de candidați înscriși la concursul pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj, prin modalitatea încadrării directe, au trecut de testarea psihologică. Ceilalți fie nu au promovat proba, fie nu s-au mai prezentat. Printre cei care au trecut cu brio testul psihologic se află și actualul purtător de cuvânt al instituției, Miruna Prejbeanu, care ar putea deveni ofițer în urma concursului. Surse susțin că jurnalista Ana Maria Ianc ar fi picat acest test. Aceasta a fost, până în luna ianuarie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. În total, 53 de candidați s-au înscris, însă nu toți s-au prezentat la testarea psihologică programată la sediul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu”, din municipiul Slatina. Cei care au lipsit au fost eliminaţi din concurs. După examinarea psihologică urmează două probe: cea practică și testul scris, care va consta în rezolvarea unui test-grilă. „Proba practică va fi proiectată astfel încât să se aprecieze cât mai corect potențialul de utilizare în context profesional a acelor aptitudini și abilități personale care sunt indispensabile realizării atribuțiilor postului și poate consta, în funcție de atribuțiile postului scos la concurs, în demonstrarea unor abilități, cum ar fi: redactarea unor instrumente de lucru în relația cu presa, intervenție într-o situație standard, descriere a unei situații standard observate. Proba practică este probă de concurs eliminatorie. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7″, au precizat reprezentanții IGPR.
Proba scrisă va consta în rezolvarea unui test grilă, elaborat de către Comisia de Concurs din cadrul IGPR şi va avea loc la data de 30 martie 2019. IPJ Gorj are acum doi purtători de cuvânt. Miruna Prejbeanu are, de câteva săptămâni, o colegă, prin detașare, Corina Scurtu.


loading...
Loading...

Citește și

Un polițist din Gorj, cu familia la emisiunea „Ce spun românii”: Cabral: „Îi place să cânte în baie și consideră că are voce”

Un polițist din cadrul IPJ Gorj, Elvis Găvănescu, a participat, joi, cu familia, la emisiunea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: