Foto: Un profesor de sport de la Colegiul Auto Traian Vuia, acuzat că și-a făcut dormitor, sală de forță și depozit auto într-o cameră din internatul școlii!


Paul Corici, profesor de sport la Colegiul Auto Traian Vuia din Târgu-Jiu, a fost blamat public pe rețelele de socializare pe motiv că și-ar fi amenajat un așa-zis dormitor în una din camerele internatului școlii, loc în care acesta și-a depozitat și propriile anvelope auto dar și aparatele de forță la care elevii unității nu au astfel acces. Acuzele sunt însoțite de fotografii care relevă că în aceeași încăpere se află depozitate și anvelopele de la mașina cadrului didactic dar și câteva aparate de forță, la care elevii liceului nu au acces.

Aparatele școlii sunt folosite doar de cadrul didactic, dau de înțeles cei care s-au gândit să facă publice neregulile de la Colegiul Auto Traian Vuia din Târgu-Jiu, pe rețeaua de socializare. Nu este singura neregulă sesizată la adresa profesorului Corici, și a conducerii PSD a școlii în cauză, care este reclamat că a pus stăpânire pe o cameră din internat, pe care a pus cheie. În încăperea respectivă, dascălul s-ar relaxa și chiar ar dormi, în restul timpului camera fiind folosită pe post de sală privată de forță dar și depozit personal. Cauciucurile dascălului nu ar fi singurele ,,marafeturi” pe care respectivul le-ar depozita sub nasul conducerii școlii, numite politic pe funcții, în unitatea în cauză fiind la putere politichia și nu profesionalismul.
Respectivele aparate de forță au fost achiziționate acum câțiva ani pentru elevii colegiului dar sunt depozitate acolo unde are acces doar profesorul de sport”, se arată în postarea respectivă, care nu a fost contestată de profesorul Corici deși postarea este publică din 2 noiembrie.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.