sâmbătă , 20 aprilie 2019 - 17:19

FOTO: Un tânăr din Târgu Jiu, viitorul GINERE al Irinei Loghin


Irina Loghin își mărită, în sfârșit, fata. Artista este în culmea fericirii căci visul ei este pe cale să se îndeplinească. Irinuca, fiica artistei, va face pasul cel mare anul acesta. Alesul inimii sale este un tânăr originar din Târgu Jiu. Intenția celor doi a fost făcută la o petrecere unde au fost invitați mulți dintre prietenii celebri ai familiei. ”Am plăcerea să anunț nunta de aur, evenimentul anului în muzica populară, căsătoria Irinucăi cu un oltean de-al meu”, a spus impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, tuturor celor prezenți la petrecere.
Irinuca, în vârstă de 40 de ani, cântă de mică și nu sunt puține momentele muzicale când a apărut alături de mama sa, cu care a înregistrat multe melodii, încă din adolescență. Deși este pasionată de muzică, aceasta lucrează la o companie mobilă din capitală alături de viitorul său soț.

loading...

Citește și

Și-a găsit IUBIT și s-a LOGODIT! Una dintre cele mai cunoscute ROȘCATE din Târgu-Jiu se MĂRITĂ!

Devenită cunoscută pe plan local și național după apariția sa drept concurentă în emisiunea „Burlacul”, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.