FOTO: Vezi în ce mașină a fost fotografiată o blondă din Târgu Jiu

Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin poate spune că a luat cea mai “profitabilă” decizie atunci când s-a despărţit de Marcel Toader. Expunerea media i-a umplut agenda de concerte, aşa că din banii strânşi şi-a cumpărat o maşină, s-a înscris la facultate şi urmează ­să-şi ia şi casă. Click! a surprins-o cu noua “bijuterie”, roşie ca focul.

Toţi au blamat-o când s-a măritat cu Marcel Toader (54 de ani) şi au avertizat-o că va păţi precum Gabriela Cristea, care a ajuns să se judece cu afaceristul la tribunal, pentru sume mari de bani. Maria Constantin (31 de ani) s-a făcut că nu aude, însă a avut grijă să-şi asigure viitorul în cazul unei despărţiri, care s-a şi petrecut, de altfel.

Acum e pe picioarele sale. În septembrie s-a mutat într-o garsonieră unde plăteşte chirie şi şi-a cumpărat şi o maşină, deoarece cheltuia prea mult pe taxi. Luni, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondina sexy la volanul unui Opel Astra, de culoare roşie, pe care a dat în jur de 6.000 de euro, pentru că a fost luat la mâna a doua.

Aceasta l-a parcat chiar în faţa facultăţii, la Conservator, unde este studentă în primul an, la canto clasic. La ora 12.00, studenta a ieşit de la ore şi a avut o pauză mai lungă, pe care a  petrecut-o la un ceai, cu o colegă de clasă.

 

loading...
Loading...

Citește și

Cum a murit, la cutremurul din ’77, urmașa Mariei Lătărețu. A căzut cu jumătate din hotelul în care se cazase cu 30 de minute înainte

Cu 30 de minute înainte de marele cutremur din 4 martie 1977, Filofteia Lăcătușu, considerată …

Un comentariu

  1. Panarama cu patalama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.