FRĂMÂNTĂRI în CEO. A fost PROTEST spontan la Cariera Jilţ Nord


Marţi, la primele ore ale dimineţii, angajaţii unităţii miniere au refuzat să intre la schimbul unu, după ce au aflat că economia la fondul de salarii ar fi de numai 133 de lei.

Adrian Marciuc a mers la Cariera Jilţ Nord pentru a discuta cu angajaţii nemulţumiţi. Vicepreşedintele Federaţiei Univers le-a transmis oamenilor că, deocamdată, nu a fost stabilită suma pe care o vor încasa din rezerva la fondul de salarii. Conducerea Complexului Oltenia a anunţat printr-un comunicat de presă că, pe 23 decembrie, în cadrul comisiei mixte, după plata celei de-a doua chenzine a lunii noiembrie se va discuta pe tema acestei probleme. În plus, Adrian Marciuc a spus că, azi, managerul Sorin Boza va merge la discuţii cu angajaţii Carierei Jilţ Nord după protestul spontan de marţi. “ A fost un protest spontan. Minerii din schimbul 1 nu au mers la utilaje. Au protestat şi câţiva care au ieşit din schimbul 3. La ora 6 şi jumătate, eu am ajuns să discut cu dânşii. Nemulţumirea este legată de economia la fondul de salarii. Eu le-am explicat că în cadrul comisiei mixte nu am discutat de sume.  Ei mi-au spus că au auzit declaraţia domnului Olaru, care a spus că economia nu va fi mai mare de 130 de lei de salariat. I-am informat că următoarea şedinţă a comisiei mixte va avea loc pe data de 21 decembrie. Atunci, vom şti sigur cât va fi exact economia la fondul de salarii. Acum, nu putem avansa nicio cifră. Toată rezerva va fi împărţită salariaţilor. Am discutat şi cu domnul Sorin Boza. A promis că mâine dimineaţă (nr. azi) va fi prezent în sala de apel şi va discuta cu oamenii şi va răspunde întrebărilor salariaţilor”, a declarat liderul Federaţiei Univers.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.