FRĂMÂNTĂRI în PNL Albeni. Ce s-a întâmplat în organizaţie


Marian Iliuși susţine că unii dintre membrii Biroului Politic Local au plecat din cauză că PNL a decis să susțină candidatura primarului Ionuţ Stan la primărie.

Liderul PNL Albeni spune că până la alegerile locale din vară va trebui reoganizată organizaţia locală. O parte din membrii Biroului Politic Local au plecat, nu vor să susţină candidatura lui Ionuţ Stan. Edilul a câştigat mandatul, în 2016, pe listele Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Marian Iliuşi nu ştie dacă Ionuţ Stan îl va coopta în echipa sa de campanie. “Va trebui să facem o şedinţă de reorganizare a organizaţiei locale Albeni. Datorită faptului că unii membri ai Biroului Politic Local şi-au exprimat dorinţa de a merge în altă parte sau, mă rog, am înţeles că nu vor să mai activeze în noul Birou Politic Local şi datorită faptului că PNL Gorj a decis ca domnul Ionuţ Stan, primarul în funcţie, să candideze la primărie de pe listele noastre. Deocamdată, nu pot da niciun răspuns cu privire la echipa de campanie care va fi pentru alegerile locale. Chiar nu ştiu cine va face parte din stafful de campanie, pentru că este foarte posibil ca domnul primar să nu dorească ca eu să fac parte din stafful dumnealui de campanie. Şi, atunci, vă daţi seama că nu pot să mă duc cu de-a sila să-l susţin pe domnul primar. E foarte posibil să facem echipă sau nu. Încă nu am discutat această problemă pentru alegerile locale. Deocamdată, eu am un mandat, în momentul în care acest mandat va expira şi nu voi mai fi reales ca şi preşedinte al organizaţiei PNL Albeni, atunci lucrurile vor sta cu totul altfel. Iar dacă nu mă voi regăsi pe lista dumnealui sau dumnealui nu va dori să fiu în echipa dumnealui, nu e nicio problemă, eu voi face ceea ce trebuie pentru organizaţia locală şi cam atât, până la alegeri. De la alegeri încolo, dacă dumenalui va câştiga un nou mandat şi, probabil, va prelua preşedinţia, după ce-mi va expira mie mandatul, şi atunci voi alege ce voi face mai departe, dacă voi rămâne, probabil, un simplu membru al PNL, având în vedere că din 1996 sunt membru în acest partid. Nu am fost tot timpul consilier, nu toţi preşedinţii de organizaţie m-au pus pe lista de consilieri”, a declarat preşedintele PNL Albeni.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.