Francezii vor dona o mașină de pompieri municipiului Târgu-Jiu

Autorităţile Franceze din oraşul Forbach, cu, care municipalitatea s-a înfrățit, vor fi prezente la Târgu-Jiu în august. Cu ocazia vizitei, francezii vor dona Primăriei Târgu-Jiu o maşină de pompieri, a spus edilul Florin Cârciumaru.
„În luna august vom avea o delegaţie de la Forbach, oraş cu care noi ne-am înfrăţit. Oamenii vin ca răspuns la invitaţia făcută de noi şi din câte am înţeles, nu vor veni cu mâna goală, ci cu o maşină de pompieri pe care o vor face cadou Consiliului Local Târgu-Jiu, Primăriei Târgu-Jiu”, a declarat Florin Cârciumaru. Francezii ne vor ajuta și la colectarea hainelor care se aruncă și să se creeze depozite pentru resturile pe care cetățenii le aruncă la întâmplare. „Pot să vă spun că am făcut paşi foarte mari în ceea ce priveşte colaborarea cu această primărie şi cu câteva societăţi din oraşul respectiv ca, la Târgu-Jiu, să se treacă la selectarea sau mai bine spus la strângerea hainelor din municipiu care se aruncă, să se treacă la amenajarea unor depozite pentru resturile de materiale pe care cetăţenii le aruncă la voia întâmplării”, a mai precizat Cârciumaru.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.