Funcție de ȘEF în Poliția Gorj, scoasă la concurs


Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a decis să scoată la concurs funcția de şef al Serviciului Criminalistic, cu recrutare din sursă internă, ocupată în prezent, prin împuternicire, de comisarul Petre Cristian Sprâncenatu.

„Candidaţii trebuie să fie ofiţeri de poliţie, cu gradul profesional de cel puțin inspector de poliție, să aibă studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă sau studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare, sistem ,,Bologna”, într-unul din următoarele domenii fundamentale: matematică și științe ale naturii, științe inginerești, științe sociale; pregătire de specialitate: cursuri postuniversitare sau de master într-unul din domeniile/profilele/specializările studiilor de bază sau management sau studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă, absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna, în unul din domeniile/profilele sau specializările studiilor de bază sau management”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. Cei care vor să candideze trebuie să dețină titlul de expert criminalist autorizat într-unul dintre domeniile de expertiză criminalistică sau să aibă experiență neîntreruptă în cercetarea la fața locului de minim patru ani. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pe 12 decembrie şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Va fi declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7. Înscrierile se vor face până pe 17 noiembrie.
Funcția a devenit vacantă după pensionarea lui Ionuț Crăc. IPJ Gorj a mai organizat concurs în acest an, însă actualul șef, unicul candidat, nu a reușit să obțină cel puțin 7, cât era necesar.

loading...
Loading...

Citește și

Un polițist din Gorj, cu familia la emisiunea „Ce spun românii”: Cabral: „Îi place să cânte în baie și consideră că are voce”

Un polițist din cadrul IPJ Gorj, Elvis Găvănescu, a participat, joi, cu familia, la emisiunea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: