Funcţie importantă din cadrul Primăriei Târgu Jiu scoasă din nou la concurs!


Funcţia de arhitect şef din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu este scoasă din nou la concurs.

Candidaţii trebuie să aibă deţină studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau în domeniul urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului conform art. 36 indice1 lit. a) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. O altă condiţie importantă este aceea de a deţine atestat eliberat de Registrul Urbaniştilor din România.
Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice trebuie să fie de minimum 7 ani.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 10 iulie 2019. Pe data de 22 iulie 2019, ora 10:00 va fi susţinută proba scrisă, iar data şi ora interviului data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

loading...
Loading...

Citește și

Filtru auto, la ieșirea din Gorj spre Hunedoara!

Autorităţile din judeţul Hunedoara au luat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.